Euroleague: Η άμυνα της Μονακό έκανε την απαραίτητη ζημιά στην Μπαρτσελόνα και οι Μονεγάσκοι «άλωσαν» το «Παλαού Μπλαουγκράνα», βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 17-10, με το οποίο δημιούργησαν τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση με Παναθηναϊκό (3ος) και Βίρτους Μπολόνια (5η). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε με 77-67 της Μπαρτσελόνα, για την 27η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς (2η θέση) στην ένατη ήττα τους και δεύτερη στο «σπίτι» τους.
Μετά το κακό τους πρώτο δεκάλεπτο (21-12), οι Μονεγάσκοι «έδεσαν» την άμυνα τους και περιορίζοντας τους Ισπανούς στους 14, 16 και 16 πόντους σε δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, αντίστοιχα, έκοψαν με σχετική άνεση πρώτοι το... νήμα του τερματισμού.
Κορυφαίος των νικητών ο συνήθης-ύποπτος, Μάικ Τζέιμς, με 16 πόντους (χρειάζεται άλλους 13 για να περάσει στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην Ιστορία της Euroleague), ενώ από την Μπαρτσελόνα, που είδε τον Ρίκι Ρούμπιο (5π.) να φοράει και πάλι τη φανέλα της ομάδας μετά από 4.644 ημέρες, ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (19) και ριμπάουντ (10).
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 35-33, 51-60, 67-77
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο