Facebook Pixel Σόκαρε ξανά τη Μπαρτσελόνα η Μονακό και "βλέπει" δεύτερη θέση
Μπάσκετ
| 2024-03-01 23:34:00

Σόκαρε ξανά τη Μπαρτσελόνα η Μονακό και "βλέπει" δεύτερη θέση (Hls)

Sportdog Team

Οι Μονεγάσκοι έχοντας σαν όπλο την άμυνά τους πέρασαν από τη Βαρκελώνη με 77-67 κόντρα στους Μπλαουγκράνα, ντουμπλάροντας με αυτόν τον τρόπο τις νίκες απέναντί τους και παράλληλα βλέπουν ανοιχτό να τερματίσουν στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, μιας και έχουν την ισοβαθμία απέναντί τους.

Euroleague:  Η άμυνα της Μονακό έκανε την απαραίτητη ζημιά στην Μπαρτσελόνα και οι Μονεγάσκοι «άλωσαν» το «Παλαού Μπλαουγκράνα», βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 17-10, με το οποίο δημιούργησαν τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση με Παναθηναϊκό (3ος) και Βίρτους Μπολόνια (5η). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε με 77-67 της Μπαρτσελόνα, για την 27η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς (2η θέση) στην ένατη ήττα τους και δεύτερη στο «σπίτι» τους. 

Μετά το κακό τους πρώτο δεκάλεπτο (21-12), οι Μονεγάσκοι «έδεσαν» την άμυνα τους και περιορίζοντας τους Ισπανούς στους 14, 16 και 16 πόντους σε δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, αντίστοιχα, έκοψαν με σχετική άνεση πρώτοι το... νήμα του τερματισμού. 

Κορυφαίος των νικητών ο συνήθης-ύποπτος, Μάικ Τζέιμς, με 16 πόντους (χρειάζεται άλλους 13 για να περάσει στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην Ιστορία της Euroleague), ενώ από την Μπαρτσελόνα, που είδε τον Ρίκι Ρούμπιο (5π.) να φοράει και πάλι τη φανέλα της ομάδας μετά από 4.644 ημέρες, ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (19) και ριμπάουντ (10).

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 35-33, 51-60, 67-77

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Δίκιο είχε ο Μπαρτζώκας, πιο πλήρης από πέρυσι - Τους έσπασε στο ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags