Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό φέτος"
Μπάσκετ
| 2024-03-04 22:08:00

Γιαννακόπουλος: "Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό φέτος" - Τι είπε για ΟΑΚΑ, Θ13, Αταμάν, Παύλο και Μαδρίτη! (Vid)

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: "Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό φέτος" - Τι είπε για ΟΑΚΑ, Θ13, Αταμάν, Παύλο και Μαδρίτη! (Vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε λόγο στην κοπή της πίτας και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα του και ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έβγαλε λόγο στους παρευρισκόμενους και μίλησε για τα πάντα ενώ έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά ξεκαθαρίζοντας η σεζόν θα κλείσει με πρωτάθλημα και το 7ο Ευρωπαϊκό!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν σχεδόν στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκα, στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, είχαμε συνεχόμενες ήττες από τον μεγάλο μας αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ήμασταν το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη και η ΚΑΕ λειτουργούσε με… προσωπικό ασφαλείας και άτομα που έκαναν τα πάντα. Κάποια στιγμή, σε μία συζήτηση με την κυβέρνηση, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να πάρουμε το ΟΑΚΑ. Κάτσαμε λοιπόν στο τραπέζι με τον Αργύρη Πεδουλάκη, που ξέρετε πόσο σέβομαι και αγαπώ και είπα ότι πρέπει να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα. Παντού.

Με τη βοήθεια του Παρθενόπουλου η σχέση μας με την Ευρωλίγκα είναι στα καλύτερά της. Δεν παίρνονται αποφάσεις χωρίς να ρωτηθούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής στις αποφάσεις. Έπρεπε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Και τον απλό και τη Θύρα 13. Κάτσαμε μιλήσαμε και υπήρχε τεράστια διάθεση από την πλευρά τους να είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια και θέλω να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που στο γήπεδο είναι όπως πρέπει. Θέλουμε το γήπεδο να είναι μία εμπειρία, γιορτή, όχι μόνο ένας αγώνας.

Πριν από 10-15 μέρες μας παρουσιάστηκε η ολοκληρωτική μελέτη, από εταιρεία που θα αναλάβει το κομμάτι της αλλαγής του ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα δούμε από του χρόνου δεν θα το έχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη, ίσως και ούτε στην άλλη πλευρά του ωκεανού.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του κ. Αταμάν και όλης της ομάδας δεν είναι πως είμαστε τρίτοι στην Ευρωλίγκα και πρώτοι στο Πρωτάθλημα, αλλά πως κανείς δεν θεωρεί επιτυχία όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Όλοι λένε για Final Four, όλοι θέλουν το έβδομο, όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού. Γιατί εμείς θέλαμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα, να ξαναγίνει ανταγωνιστικός. Και να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα, όπως έγινε.

Αυτή την προσπάθεια όχι μόνο την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, όχι μόνο η ομάδα παίζει καλά, αλλά όπως όπως μου έμαθε ο πατέρας μου, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Όταν βλέπεις μια ομάδα να παίζει όπως έπαιξε στη Μαδρίτη... Αρχικά να πω ότι για εμένα η καλύτερη ομάδα στην ιστορία ήταν η Μακάμπι του Γκέρσον, μετά η Γιουγκοπλάστικα και μετά ο Παναθηναϊκός του 2009. Ο Παναθηναϊκός της Μαδρίτης θα τις κέρδιζε όλες. Αυτό σημαίνει πως ο πήχης πήγε πάνω και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Σαν μία οικογένεια θα μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Μέχρι τέλους».

Δείτε την ομιλία του:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags