Facebook Pixel Άνετη νίκη της Παρτιζάν κόντρα στη Βαλένθια
Μπάσκετ
| 2024-04-12 23:30:00

Τέλος της χρονιάς στη Euroleague με... πάρτι για Παρτιζάν - Άνετη νίκη κόντρα στη Βαλένθια (vid)

Sportdog Team

Μπορεί το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην είχε ελπίδες πρόκρισης στα play off της Euroleague όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει άνετα τη νίκη με 79-66 κόντρα στη Βαλένθια έχοντας πρωταγωνιστές τους Νάναλι με 19 πόντους, ενώ Σμιθ και Πάντερ πρόσθεσαν 15 και 12 αντίστοιχα.

Euroleague: Η Παρτίζαν έκανε ό, τι ήθελε απέναντι στη Βαλένθια μέσα στη Stark Arena επικρατώντας με 79-66 στον τελευταίο “χορό” για την φετινή Euroleague μπροστά σε 19.000 κόσμο. Νάναλι με 19 πόντους και 2/4 τρίποντα, o Σμιθ σημείωσε 15 πόντους με 5/6 τρίποντα. Ο Πάντερ μέτρησε 12 πόντους και ο Αβράμοβιτς σταμάτησε στους 8 πόντους.

Το Ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Παρτίζαν ξεκίνησε δυνατά με τον Νάναλι να σκοράρει για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια του πρώτου δεκαλέπτου, ο Ζακ Λεντέι ήταν κορυφαίος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βάζοντας πέντε πόντους για τους «ασπρόμαυρους». Από μεριάς «νυχτερίδων» κορυφαίος ήταν ο Ρίβερς, ο οποίος έβαλε εφτά πόντους. Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι της Βαλένθια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν με τον Νάναλι και τον Πάντερ να μην σταματούν να σκοράρουν. Οι δύο παίκτες ήταν οι κορυφαίοι, καθώς σκόραραν 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Η Βαλένθια από την άλλη δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Παρτίζαν αποχαιρέτησε με νίκη τη φετινή Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 20-16, 23-15, 79-66

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Τσιμίκα και… Ολυμπιακό - Πάμπλο Γκαρσία για ελληνική ομάδα - Άνω κάτω η ΑΕΚ με Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags