Ο Νέιτ Ουόλτερς έφτασε στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκό, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αισθάνεται πλέον πιο καλά, αλλά θα αισθανθεί ακόμη πιο καλά, όταν αποκτηθεί και το «4άρι», που ακόμη αναζητείται. Όπως είπε και ο ίδιος ο Ράντονιτς σε συνέντευξη, που έδωσε προ ημερών, «θα πάρουμε 4άρι, η αγορά, όμως, είναι πολύ δύσκολη».

Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει σχεδόν εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στην αγορά του ΝΒΑ. Και αυτό γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχει διαθέσιμος στόχος. Ο Κρις Σίνγκλετον δεν πρόκειται να πατήσει παρκέ το αμέσως επόμενο διάστημα, ο Ντουέιν Μπέικον και ομάδα στο ΝΒΑ αναζητεί και έχει απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό, όχι, όμως, για αγωνιστικούς λόγους.

Η προσοχή, λοιπόν, είναι σχεδόν αποκλειστικά στο ΝΒΑ και μάλιστα οι Σέλτικς είναι εκείνοι, που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ομάδα του Ράντονιτς. Και αυτό γιατί εκεί βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, που είναι στη λίστα της. Ενας τέτοιος είναι ο Βραζιλιάνος, Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αφού τελευταίως έπαιξε στην Γαλλία αλλά και στο πρωτάθλημα της χώρας του. Στο τρέινινγκ καμπ των Σέλτικς θα είναι επίσης και ο Τζέικ Λέιμαν, ένας φόργουορντ με προϋπηρεσία σε Πόρτλαντ και Μινεζότα, που κι αυτός έχει περάσει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Στους Σέλτικς θα είναι και ο Νόα Βόνλε, ο οποίος είχε απασχολήσει παλιότερα τον Παναθηναϊκό. Και αυτός είναι παίκτης, που ταιριάζει αγωνιστικά στην ελληνική ομάδα, παίζοντας και κοντά και μακριά από το καλάθι. Ο Βόνλε είναι μεγαλύτερης ποιότητας και από τον Λέιμαν και από τον Καμπόκλο. Η καριέρα του, όμως, δεν είχε την πορεία, που θα περίμενε κανείς και τώρα ο Αμερικάνος ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα. Δεν τον έχουν πάρει, πάντως, τα χρόνια αφού είναι μόλις 27 ετών. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ Κίνας και…καθισιού.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με αγωνία να ακούσει τον εκλεκτό του Ράντονιτς, ελπίζοντας ότι φέτος δεν θα ζήσει τον περυσινό εφιάλτη με την άνευ όρων παράδοση στον Ολυμπιακό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη στον ΠΑΟ - "Άφωνοι" στο ΟΑΚΑ - Ανεβαίνει το επίπεδο!