Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη 9 μεταγραφές και ετοιμάζεται για τις επόμενες. Θέλει πάση θυσία να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά προς το παρόν μάλλον έχει ρίξει περισσότερο το βάρος του στην αντικατάσταση του Γιώργου Παπαγιάννη καθώς και στο «4-3άρι».

Μάλιστα κατά λάθος βγήκε στο φως μία λίστα με ονόματα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κατά λάθος την ανέβασε στο instagram για ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά φίλοι του Παναθηναϊκού πρόλαβαν και την «τσάκωσαν». Και σε αυτή την λίστα είναι ορισμένοι παίκτες, που έχουν ουσιαστική τύχη να φορέσουν την «πράσινη» φανέλα.

Δεν εκτιμάται ότι αυτός θα είναι ο ξεπερασμένος ΝτεΜάρκους Κάζινς, αλλά πιθανότητες σίγουρα μπορούν να έχουν ο Νεεμάιας Κουέτα και ο Αντονι Λαμπ. Ο πρώτος είναι Πορτογάλος και τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στους Σακραμέντο Κινγκς. Δεν έπαιξε πολύ όμως. Είναι 2.13, είναι πολύ αθλητικός και για το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Για το ΝΒΑ μάλλον δεν κάνει, οπότε είναι πιθανό να έρθει στην Ευρώπη, ακόμη και αν δεν παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λαμπ από την άλλη έπαιξε πολύ φέτος στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και είναι ένας φόργουορντ, που χαρακτηρίζεται από το πολύ καλό μακρινό του σουτ. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε λίγο στους Σπερς και λίγο στους Ρόκετς.

Δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά είναι πιθανό ο Λαμπ να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στην Ευρώπη. Παίζει και «3» και «4», είναι ένας παίκτης στο στυλ του Χεζόνια. Ο Κροάτης δεν θα έρθει φέτος στον Παναθηναϊκό, αλλά το πιο πιθανό είναι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι.

Για τις θέσεις «2-3» και «4-3» αρέσουν πολύ στον Αταμάν και οι Μίχαϊλιουκ και Σάμανιτς, αλλά αμφότεροι είναι πολύ δύσκολο να έρθουν φέτος στην Ευρώπη. Προσπαθούν να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ και το πιθανότερο είναι να τα καταφέρουν. Μάλιστα ο Σάμανιτς έκανε και πολύ καλά παιχνίδια στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με τους Γιούτα Τζαζ, στους οποίους και έπαιξε την χρονιά, που τελείωσε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευκαιρίες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Ντάνστον, Μοτιεγιούνας, Χάντερ μέχρι και... Μπέικον έρχονται Ελλάδα! (Vid)