Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: ’’Θα σου πάρω και τον Βεζένκοφ, αν προσπαθήσεις...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-31 16:52:00

Ο Γιαννακόπουλος... ανάβει φωτιές - ’’Θα σου πάρω και τον Βεζένκοφ, έτσι και ξαναπροσπαθήσεις...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Γιαννακόπουλος... ανάβει φωτιές - ’’Θα σου πάρω και τον Βεζένκοφ, έτσι και ξαναπροσπαθήσεις...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα με άγνωστο αποδέκτη, προειδοποιώντας ότι θα ντύσει στα πράσινα και τον ΝBAer Σάσα Βεζένκοφ.

Μετά το επιβλητικό διπλό στο ΣΕΦ, ήρθε και το... γλυκό απόψε για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωση την απόκτηση του Κέντρικ Ναν και έστειλε στον έβδομο ουρανό τους φίλους της ομάδας! Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ έκανε μαεστρικό χειρισμό στην υπόθεση και με τη δική του βούλα, οι πρωτοπόροι της Βasket League έκλεισαν μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως, δε σταματάει εκεί και κατά τη διάρκεια live του στο Instagram προειδοποίησε ότι θα πάρει και τον... Σάσα Βεζένκοφ. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έτσι και ξαναπροσπαθήσετε να πειράξετε αγώνα μας, ξέρεις εσύ τι λέω για την προηγούμενη αγωνιστική…Θα σου πάρω και τον Βεζένκοφ, απλά στο λέω για να το ξέρεις. Ασχολήσου με τα δικά σου, με τους δικούς σου τους αγώνες, όχι με τους δικούς μου».

Δείτε το βίντεο​:

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο του Ναν - Τρελά λεφτά για 8 μήνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags