Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε χθες με την Κατερίνα Γιώτα να απέχει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.
Αντιθέτως η Ελένη Κιόση ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Καλμαζίδη για το αυριανό ματς που θα διεξαχθεί στο κατάμεστο Toroslar Sport Hall.
Το χωρητικότητας 1.000 θέσεων γήπεδο στους αγώνες των Εθνικών ομάδων της Τουρκίας είναι γεμάτο ασφυκτικά καθώς οι διοργανωτές συμμετέχουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση έχοντας θέσει, ειδικά στις γυναίκες, ως στόχο το χρυσό.
«Σίγουρα το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο που έχουμε δώσει από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με τα κορίτσια, αφού η Τουρκία είναι από τις καλύτερες ομάδες και έχει κατέβει με σχεδόν πλήρης σύνθεση», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η Τουρκία πέρα από καλή ομάδα παίζει και εντός έδρας, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στον αθλητισμό ποτέ δεν έχεις χάσει ένα παιχνίδι πριν από την έναρξη του. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε φάση με φάση να κάνουμε κάτι καλό».
Τα αποτελέσματα του Α' ομίλου:
Σάββατο 22.06
Ελλάδα - Σλοβενία 0-3
(13-25, 23-25, 23-25)
Δευτέρα 24.06
Τουρκία - Σλοβενία 3-0
(25-17, 25-21, 25-15)
Η βαθμολογία
1.Τουρκία (3-0) 3
2.Σλοβενία (3-3) 3
3.Ελλάδα (0-3) 0
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο