Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου, τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2013 και παράλληλα τον Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρα.
Πρόκειται για μια δραστηριότητα που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να αποτελέσει ένα από τα τελευταία αγωνιστικά τεστ των δρομέων, πριν από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Το ιδιαίτερο της διοργάνωσης έχει να κάνει με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, με τους δρομείς να…φωτίζουν τους δρομείς της πόλης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, προκειμένου να προλάβουν μια θέση, οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 2 Οκτωβρίου!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο