Facebook Pixel Ο ΟΦΗ "μπαλωθιά", ο Απόλλων σε τέλμα
| 2013-11-23 17:56:00

Ο ΟΦΗ "μπαλωθιά", ο Απόλλων σε τέλμα

Ο ΟΦΗ "μπαλωθιά", ο Απόλλων σε τέλμα

Το γκολ του Μακρή από το πρώτο μέρος έφτασε και... περίσσεψε στον ΟΦΗ για να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη κόντρα σε έναν απογοητευτικό στη Ριζούπολη Απόλλωνα, στο ντεμπούτο του Λόρι Σάντσες. 

Οι Κρητικοί επιστρέφουν δίκαια στο Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς, καθώς θα μπορούσαν και μεγαλύτερο σκορ βάσει ευκαιριών. Ο Απόλλων παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, έμεινε για άλλη μια αγωνιστική μακριά από τη νίκη και ο Σάντσεζ μόνο εύκολο έργο δεν έχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ είχε να νικήσει 21 μήνες μακριά από το "Γεντί Κουλέ", συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2012, όταν και είχε επικρατήσει με 0-2 του Λεβαδειακού!

Χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση, στο 28` ο Ζε Εντουάρντο πάσαρε με τον κεφάλι στον Μακρή που ανενόχλητος από κοντά «εκτέλεσε» τον Τζόρβα.

Οι παίκτες του Λόρι Σάντσεζ δεν μπορούσαν να συνέλθουν και λίγο έλειψε πέντε λεπτά αργότερα να βρεθούν με δύο γκολ πίσω, ωστόσο ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση στο τετ-α-τετ με τον Ζε Εντουάρντο, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το ίδιο με την εκπνοή του πρώτου μέρους, διατηρώντας την ομάδα του στο... κόλπο!

Στο β` μέρος, ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να επιτεθεί και να δημιουργήσει προβλήματα στον ΟΦΗ, ενώ και οι Κρητικοί έδειχναν κυρίως διάθεση να περιμένουν. Χαρακτηριστικό είναι πως φτάσαμε στο 56’ για την πρώτη ουσιαστικά φάση των νεοφώτιστων, όμως η κεφαλιά του Κόρμπου πέρασε λίγο άουτ.

Μία ο Ζε Εντουάρντο, μία οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 παρέμενε που έδινε... άγρια ομορφιά προς το φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα, στο 87` ο Πετρόπουλος έκανε από κοντά την κεφαλιά, αλλά δεν έγινε το χατήρι του, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεζ, στην ουσιαστικά ύστατη προσπάθεια για να αλλάξει κάτι. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ... αγκαλιά να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους επιτυχία.  

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Μακρής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23' Καμαρά, 31' Πετρόπουλος, 45' Γκουέλα, 75' Κανακούδης - 20' Παπάζογλου, 51' Κουτσιανικούλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρεζ, Δεληζήσης (41'λ.τ. Παπαζαχαρίας), Κανκούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμάντης (55'Μίνγκας), Γκουέλα (70' Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος.
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Κουτσιανικούλης (90' Βερόν), Παπάζογλου, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (6'λ.γ. Μονιάκης, (68' Όιγιος ) Μπούρμπος, Μακρής, Μηλιάζες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags