Facebook Pixel Ο "Τίγρης" ανακοίνωσε τη βόμβα: Ο χωρισμός σοκ...
| 2024-01-09 15:57:00

Ο "Τίγρης" ανακοίνωσε τη βόμβα: Ο χωρισμός σοκ...

Sportdog Team
Ο "Τίγρης" ανακοίνωσε τη βόμβα: Ο χωρισμός σοκ...

Δεν το περίμενε κανείς.

Ο Τάιγκερ Γουντς και η Nike χωρίζουν έπειτα από 27 χρόνια μαζί. Ο καλύτερος παίκτης του γκολ όλων των εποχών ανακοινώνει το τέλος της σχέσης του με αυτή την αθλητική μάρκα στην οποία εντάχθηκε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας και που μπόρεσε να του αποφέρει 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τάιγκερ Γουντς δεν είναι πλέον η εικόνα της Nike. Ο Αμερικανός παίκτης του γκολφ βάζει τέλος σε σχεδόν τρεις δεκαετίες σχέσης με αυτή την αθλητική εταιρία, της οποίας έγινε ένα από τα βασικά της πρότυπα.

"Πριν από περισσότερα από 27 χρόνια, είχα την τύχη να ξεκινήσω μια συνεργασία με μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες στον κόσμο. Οι μέρες από τότε ήταν γεμάτες με τόσες πολλές απίστευτες στιγμές και αναμνήσεις που αν άρχισα να τις ονομάζω, θα υπήρχαν χωρίς τέλος. Το πάθος και το όραμα του Φιλ Νάιτ οδήγησαν σε αυτή τη συνεργασία με τη Nike και τη Nike Golf και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, μαζί με τους υπαλλήλους της Nike και τους απίστευτους αθλητές με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τα χρόνια. αυτό το μονοπάτι. Οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται αν υπάρχει άλλο κεφάλαιο. Ναι, σίγουρα θα υπάρξει άλλο κεφάλαιο. Τα λέμε στο Λος Άντζελες!" έγραψε ο Γουντς στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

Η Nike είχε επαινετικά λόγια για τον «Τίγρη» μέσω ενός μηνύματος στον λογαριασμό της στο Instagram: "Αμφισβήτησες τον ανταγωνισμό, τα στερεότυπα, τις συμβάσεις, τους παλιούς τρόπους σκέψης. Προκάλεσες ολόκληρο τον θεσμό του γκολφ. Και για αυτήν την πρόκληση σας είμαστε ευγνώμονες». Ένα κείμενο που συνοδευόταν από μια εικόνα του Τάιγκερ να πανηγυρίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike (@nike)

Το 1996, μόλις έκανε το άλμα στον επαγγελματισμό, ο Γουντς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nike για πέντε χρόνια και 40 εκατομμύρια δολάρια. Στο τέλος, ο Τάιγκερ υπέγραψε για άλλα πέντε χρόνια, αλλά αυτή τη φορά το έκανε για 100 εκατομμύρια. Το 2005, υπέγραψε ένα τρίτο συμβόλαιο αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πάνω από 27 χρόνια, ο Τάιγκερ Γουντς θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο επειδή ήταν το πρόσωπο του τμήματος γκολφ της Nike.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags