Facebook Pixel Με το... αριστερό στα προημιτελικά του Champions League ο Ολυμπιακός
Άλλα Σπορ
| 2024-03-09 23:29:00

Με το... αριστερό στα προημιτελικά του Champions League ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το... αριστερό στα προημιτελικά του Champions League ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το... αριστερό μπήκε ο Ολυμπιακός στην πρηομιτελική φάση του Champions League ανδρών, καθώς ηττήθηκε στη Βουδαπέστη με 11-9 από τη Φερεντσβάρος, στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης.

Αυτός που «πλήγωσε» περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Έλληνας Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ για την ουγγρική ομάδα.

Η ομάδα του Πειραιά στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ (5-4), αλλά το τρίτο 8λεπτο ήταν καταστροφικό γι΄ αυτήν, όταν δέχτηκε δύο γκολ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στην τελευταία περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν υπερπροσπάθεια για να φέρουν τα πάνω κάτω, έκλεισαν το 8λεπτο με επιμέρους σκορ 5-4, ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν μέχρι να λήξει ο χρόνος.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Μαγυάρων», όσα πέτυχε για λογαριασμό των Πειραιωτών ο Κώστας Γενηδουνιάς, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μόλις ένα γκολ στις 8 επιθέσεις που έκανε με παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-0, 4-5

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Μπάλαζ Νιέκι): Ζάκονι, Μάντιτς (2), Μόλναρ, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος (4), Ντι Σόμα (1), Φέκετε, Βιγκβάρι (1), Νέμετ, Νάγκι (1), Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος (1), Γενηδουνιάς (4), Φουντούλης (2), Χαλυβόπουλος, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου (1), Δαμίγος

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ η Μπαρτσελονέτα νίκησε εύκολα την Μπρέσια με 12-8.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags