Στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνουν παρέα στο Ντουμπάι η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Πάουλα Μπαντόσα, ύστερα από μια κουραστική σεζόν στα courts.
Οι δύο κορυφαίες τενίστριες είναι κολλητές και μάλιστα τους αρέσει να τροφοδοτούν τα social media με σέξι στιγμές τους, όπως ακριβώς ήταν και η τελευταία τους στο TikTok.
Διαβάστε επίσης...
Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις γυναικών και η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά ανέβασαν βίντεο, όπου χορεύουν με τα σέξι μπικίνι τους και φυσικά... τρελαίνουν με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.
«Με το μωρό μου», έγραψε η Μπαντόσα, που υποχώρησε στο Νο 23 μετά από κάποιους τραυματισμούς που την υποχρέωσαν να βάλει πρόωρο τέλος στη σεζόν, ενώ η Σαμπαλένκα απάντησε: «Το κορίτσι μου».
Reunion with my bestie
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο