Facebook Pixel Το αντάμωμα Ντέμη – Μάκη
| 2012-06-06 18:36:00

Το αντάμωμα Ντέμη – Μάκη

Το αντάμωμα Ντέμη – Μάκη

Είχαν να τα... πουν περισσότερο από 9 χρόνια από κοντά. Τότε, στο σπίτι του Ντέμη, στην Φιλοθέη, με... μπράβους και όπλα, τώρα στο Εφετείο με τον Μάκη να φορά χειροπέδες πια. Γενάρης 2003, Ιούνιος 2012. Σίγουρα κανείς από τους δύο δεν είχε επιδιώξει να τα πουν στο μεσοδιάστημα…

Ο Μάκης Ψωμιάδης ως προφυλακισμένος εδώ και μήνες, μπήκε από την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου στις 10:00, την ώρα που από την κεντρική έμπαινε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τυχαίο; Ίσως και όχι για τους δύο σημερινούς πρωταγωνιστές… Ο Μάκης με την συνοδεία πέντε ανδρών της Αστυνομίας, φορώντας μαύρο κουστούμι και γραβάτα, κάθισε αμέσως στην θέση του. Δίπλα από τον Εισαγγελέα. Το μαλλί φτιαγμένο στην… πένα, το μουστάκι παχύ και περιποιημένο, ως συνήθως.

Στο ακροατήριο ήταν η γυναίκα του και ο γιος του Σταύρος. Στην απέναντι πλευρά ο Ντέμης, έχοντας δίπλα του τον πρώην οικονομικό διευθυντή Γιώργο Ρόκκα και τον νυν υπεύθυνο εισιτηρίων Σπήλιο Φωτόπουλο (τους χαιρέτισε αμφότερους). Ο πρόεδρος του δικαστηρίου εκφώνησε τους μάρτυρες και φώναξε το όνομα «Νικολαΐδης Θεμιστοκλής», ο Ντέμης φώναξε «παρών» και όλοι γύρισαν να τον δουν. Πλην Μάκη που δεν κουνήθηκε. Ο Νικολαΐδης με ανοιχτόχρωμο σακάκι και τζιν, παρακολουθούσε… καρφωμένος όσα έλεγαν στο δικαστήριο. Κάποιες φορές κοίταξε και τον Μάκη, διακρίνοντας την μεγάλη διαφορά από το πέρασμα των χρόνων.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags