Facebook Pixel ''Δίπλα μου ο Νικολαΐδης''
| 2012-07-31 17:41:00

''Δίπλα μου ο Νικολαΐδης''

''Δίπλα μου ο Νικολαΐδης''

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόθεση του Ντέμη Νικολαΐδη να έρθει σε επικοινωνία με τον Θωμά Μαύρο εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο Θ(ε)ωμάς μίλησε στο aek-live.gr για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και τόνισε πως ο Νικολαΐδης θα σταθεί στο πλευρό του.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Νικολαΐδης και μου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του για τα όσα είπα στους μετόχους στη χθεσινή συνέντευξη και για το γεγονός πως έχουν σταματήσει να βάζουν χρήματα στην ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του μεγάλου άσου του Δικεφάλου.

Ερωτηθείς για το αν πράγματι του είπε ο Νικολαΐδης πως του παραχωρεί τις μετοχές του, ο Μαύρος απάντησε: «Καταρχάς να πω ότι συμφωνεί σε όλα μαζί μου. Μου ξεκαθάρισε ότι μου δίνει τις μετοχές του όποτε τις ζητήσω χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ μου είπε πως απορεί με την στάση που έχουν κρατήσει οι νυν μέτοχοι στο να μην χρηματοδοτούν».

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου και για το αν η κουβέντα ήρθε σε αυτό, ο Θ(ε)ωμάς ήταν απόλυτος. «Δεν είπαμε πολλά πράγματα για την κατασκευή γηπέδου παρά μόνο ότι προέχει να βγει νέο Δ.Σ. για να δούμε και αυτό το θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags