Το δείπνο έλαβε χώρο το βράδυ της Τρίτης και πλην των Χιμένεθ, Αδαμίδη και Παππά, παρόντες ήταν οι Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Χάρης Κοσμάτος και Μάκης Κασνακίδης. Η συζήτησή των έξι ανδρών αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και την άσχημη αγωνιστική της κατάσταση, ενώ όλοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον Ισπανό τεχνικό.
Μάλιστα, του ζήτησαν να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς δεν απέκλεισε το σενάριο να… σπρώξει λεφτά για ένα δυνατό μπάτζετ την επόμενη σεζόν.
Βέβαια, η διοίκηση ζήτησε από τον Χιμένεθ η ομάδα να πετύχει τους δύο στόχους που της έχουν απομείνει, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ.
Καφέ ήθελες; Για φαγητό σε πήγαμε…
| 23/02/11 - 04:22
Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό, είχε πει πως για την παραμονή του στην ΑΕΚ θα συζητούσε με τον Αδαμίδη κατά την διάρκεια ενός καφέ το καλοκαίρι. Οι διοικούντες της Ένωσης όμως, για να τον προλάβουν, του έκαναν το τραπέζι παρουσία του Πέτρου Παππά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο