Ο πρώην άσος της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε από την εμφάνισή του στο 3-3 με την φανέλα της Νιουλς Ολντ Μπόις κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ, όταν μόνος του με δύο υπέροχα γκολ από 1-3 έφερε το ματς στην ισοπαλία. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ, με την ομάδα του να έχει πετύχει συνολικά επτά!

Το ξέρετε, όμως, πως πριν από περίπου έναν μήνα, ο Σκόκο είχε ενεργοποιήσει όλους τους γνωστούς που έχει στην Ελλάδα, ώστε να έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό; Και μάλιστα, όπως έμαθε ο σκύλος, πριν από λίγο καιρό (πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου) τα κατάφερε! Ωστόσο, στο Λιμάνι δεν έδειξαν να είναι και πολύ ζεστοί με την περίπτωσή του. Εκείνη την περίοδο βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» εξέταζαν άλλες περιπτώσεις και δεν "ψήνονταν" για τον Αργεντινό, ο οποίος μετά από αρκετές προσπάθειες για να επιστρέψει στην Ελλάδα, το πήρε απόφαση πως δεν έχει τύχη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, μάλλον οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν το είδαν καλά. Ο Σκόκο έχει βρει τον καλό του εαυτό και σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις θα μπορούσε να έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Νάτσο είναι πολυθεσίτης και μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο ως εξτρέμ, δηλαδή ως αντι-Μιραλάς, όσο και πίσω στους επιθετικούς και στα χαφ, ως αντι-Ιμπαγάσα. Στον Ολυμπιακό όμως υπήρχαν άνθρωποι που δεν τον ήθελαν με τίποτα και για αυτό τον «έκοψαν».

Λέτε να πήραν αυτή την απόφαση επειδή είχε περάσει από την ΑΕΚ και επειδή είχε πανηγυρίσει έξαλλα γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος;

Δείτε τα γκολ που πέτυχε την Κυριακή το βράδυ...