Facebook Pixel «Κολλάει» η αναδιάρθρωση! Και τώρα;
| 2012-09-18 18:00:00

«Κολλάει» η αναδιάρθρωση! Και τώρα;

«Κολλάει» η αναδιάρθρωση! Και τώρα;

Πολλά... σύννεφα μαζεύονται σχετικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, καθώς σήμερα όχι μόνο δεν είχαμε συμφωνία στην συνάντηση της Σούπερ Λιγκ με τον ΟΠΑΠ, αλλά φαίνεται πως μεγάλωσε και το χάσμα μεταξύ τους με το θέμα να κολλάει κυρίως στο οικονομικό!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ με θέμα τη διάρκεια της χορηγίας και τα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες. Αυτά που άκουσε όμως δεν του άρεσαν καθόλου!

Το πρώτο πρόβλημα είναι πως η Λίγκα ζητάει τριετή χορηγία, ενώ ο ΟΠΑΠ είναι διατεθειμένος να υπογράψει συμφωνία μόνο για έναν χρόνο και το δεύτερο και πιο σημαντικό, τα χρήματα! Για τις δύο παραπάνω ομάδες από τη νέα περίοδο, ο Οργανισμός προσφέρει μόλις 500.000 ευρώ από ό,τι δίνει φέτος, ενώ οι ομάδες ζητάνε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή από τα 8 εκατ που παίρνουν φέτος να φτάσουν τα 12.

Το χάσμα που υπάρχει λοιπόν είναι μεγάλο και δεν είναι τυχαίο, πως από την Λίγκα διαρρέουν ότι η σημερινή συνάντηση πήγε χειρότερη από αυτή της Δευτέρας.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι να λυθεί το θέμα με την χορηγία, δεν θα γίνει και η κλήρωση της Football League. Η Β' Κατηγορία για να δεχθεί τους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να ανέβουν φέτος τέσσερις ομάδες! Δηλαδή να προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης...

Το θέμα έμπλεξε πάρα πολύ και αναμένουμε τις εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags