Ο νεαρός τεχνικός, που από την πρώτη στιγμή έχει προσπαθήσει να προσγειώσει άπαντες στην Πλατεία δηλώνοντας πως ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος του Πανιωνίου είναι η σωτηρία, βάζει τα γυαλιά σε όλους!

Ακόμα και σε προπονητές με περισσότερες εμπειρίες από τις δικές του, μπαρουτοκαπνισμένους στους πάγκους, που θεωρητικά ξέρουν καλύτερα το πρωτάθλημα από τον Δημήτρη. Σε μία σεζόν, μάλιστα, που όλες οι ελληνικές ομάδες πόνταραν στα νέα παιδιά και στις υποδομές και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν ...βλέπονται αγωνιστικά. Ο Πανιώνιος του Ελευθερόπουλου είναι μία σοβαρή και σταθερή ομάδα, που δείχνει να ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Πείθει περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, ασχέτως αν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι "κυανέρυθροι" είχαν την τύχη με το μέρος τους. Η ποδοσφαιρική διαδρομή του από την Προοδευτική στον Ολυμπιακό, στη Σιένα, στη Μίλαν, στη Ρόμα, στην Άσκολι, στη Μεσίνα, στον ΠΑΣ, στον Ηρακλή και τον Πανιώνιο, ήταν ανεκτίμητη. Όπως και οι σπουδές ψυχολογίας που έκανε τα τελευταία χρόνια και τον έχουν βοηθήσει να κατανοήσει ακόμα καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως, όπως λένε στην Πλατεία, έχει κερδίσει τους παίκτες και τα αποδυτήρια του Πανιωνίου από την πρώτη στιγμή. Με τους "κυανέρυθρους" να είναι μία οικογένεια και όπως κάθε οικογένεια το ένα μέλος της προσπαθεί να βοηθήσει το άλλο και να προχωρήσουν. Με πολλή δουλειά, μεθοδικότητα και πίστη σε αυτό που κάνουν. Παρά τα οικονομικά προβλήματα. Και απ' ό,τι, φαίνεται, τα καταφέρνουν καλά...