Facebook Pixel Πόσους Ιμπαγάσα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;
| 2012-09-26 23:26:00

Πόσους Ιμπαγάσα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;

Πόσους Ιμπαγάσα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;

Η ποιότητα του Αργεντινού είναι δεδομένη, αλλά ο σκύλος πιστεύει πως το "τριφύλλι" χρειάζεται τουλάχιστον μία 11άδα "Κάνιο" όσον αφορά τα τρεξίματα στη διάρκεια των αγώνων!

Όσα είπε ο Ιμπαγάσα στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό, τα διαβάσατε. "Πώς είναι δυνατόν να τρέχω εγώ, στα 36, περισσότερο από εσάς", είπε μέσες-άκρες ο βραχύσωμος χαφ στους "ερυθρόλευκους", σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει ορισμένους από αυτούς.

Για την ακρίβεια, τα λόγια ήταν τα εξής: "Ποιος σας είπε πως φτάνει μόνο το ταλέντο για να παίξετε σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός; Χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Δεν είναι δυνατόν να είμαι 36 χρονών και να τρέχω περισσότερο από εσάς. Αν το κάνετε και εσείς θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι". Θα ταίριαζαν γάντι αυτά τα λόγια αν είχαν ακουστεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ναι ή όχι;

Γιατί ο Ιμπαγάσα, συγκριτικά, τρέχει, μαρκάρει και μάχεται πιο πολύ και από τους περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού! Θα ήταν καλύτερα, δηλαδή, αν ο Φερέιρα είχε 11 Ιμπαγάσα στη διάθεσή και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ποιότητα του Αργεντινού, που είναι αδιαμφισβήτητη. Και για πολλούς άφταστη.

Αναφερόμαστε στη διάθεση που έχει για διάκριση ο "Κάνιο", ακόμα και στα 36 του χρόνια, κάτι που απουσιάζει από τη νεανική και διψασμένη ομάδα που δημιούργησε ο Φερέιρα, όπως έλεγαν το περασμένο καλοκαίρι στο "τριφύλλι". Όχι ένας, αλλά 11 Ιμπαγάσα λείπουν από τον Παναθηναϊκό, αν μη τι άλλο για να ...τρέχουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags