Facebook Pixel Ανεβάζουν στροφές Τόρο και Ραφίκ!
| 2012-10-04 20:23:00

Ανεβάζουν στροφές Τόρο και Ραφίκ!

Ανεβάζουν στροφές Τόρο και Ραφίκ!

Σε φουλ ρυθμούς θα επιχειρήσουν να μπουν την Παρασκευή οι Βασίλης Τοροσίδης και Ραφίκ Τζιμπούρ, οπότε δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επανήλθαν την Πέμπτη το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στρέφοντας το βλέμμα τους στο ματς της έκτης αγωνιστικής με τους Αρκάδες.


Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ, την Τετάρτη το βράδυ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και την τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκαναν μόνοι τους προπόνηση στο γήπεδο, υπό τις οδγίες του Χρήστου Μουρίκη και από αύριο αναμένεται να δοκιμάσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Λιούμπομιρ Φέισα υποβλήθηκε σε μαγνητική, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο, ενώ σήμερα ο Σέρβος έκανε θεραπεία και ατομικό.

Ο Ρόι Κάρολ απουσίασε δικαιολογημένα από την προπόνηση, για προσωπικούς του λόγους. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags