Facebook Pixel «Ίσως δεν ξαναδώ τέτοιο παίκτη»
| 2012-10-18 18:02:00

«Ίσως δεν ξαναδώ τέτοιο παίκτη»

«Ίσως δεν ξαναδώ τέτοιο παίκτη»

Ο Πέτρος Κόκκαλης με τηλεφωνική του παρέμβαση στην ραδιοφωνική συνέντευξη του Τζιοβάνι, μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να γίνει τότε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι δύσκολο να ξαναδούμε τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα.

Ο Πέτρος Κόκκαλης είπε στον Novasportfm 94.6 για τον Βραζιλιάνο άσο: «Η αλήθεια είναι πως η χαρά ήταν μεγάλη που ο Ζιοβάνι βρέθηκε στον Ολυμπιακό. Προσέφερε πολλά πράγματα και τον αγάπησαν όλοι. Ήταν μία δύσκολη μεταγραφή, όμως τα βρήκαμε σε όλα με τον μανατζέρ του και περιμέναμε τον Ζιοβάνι, ο οποίος άκουσε το Θεό και ήρθε τελικά».

Όσο για τον πρώην αστέρα του Ολυμπιακού είπε: «Χαίρομαι που μιλάω ξανά με τον Πέτρο Κόκκαλη. Βοήθησε να έρθω στην Ελλάδα. Μου είπε να έρθω και πως όλα θα πάνε καλά και έτσι έγινε. Έζησα έξι φοβερά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Κλείνοντας τον διάλογο ο κ. Κόκκαλης υπογράμμισε για το ταλέντο του Ζιοβάνι: «Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωθα μόλις τον έβλεπα, έκανε το αναπάντεχο μέσα στο γήπεδο. Ίσως δεν έχω την τύχη να ξαναδώ τέτοιο παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags