Facebook Pixel Ιβάν, άσε τις "μεταγραφές" και ψάξου για ΤΗ μεταγραφή!
| 2012-10-27 23:41:00

Ιβάν, άσε τις "μεταγραφές" και ψάξου για ΤΗ μεταγραφή!

Ιβάν, άσε τις "μεταγραφές" και ψάξου για ΤΗ μεταγραφή!

Εδώ και μέρες στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τον Γκαγκάτση. Μήπως, όμως, μετά την «γκέλα» με την Κέρκυρα πρέπει να... πιέσουν τον Σαββίδη να ασχοληθεί και με άλλου είδους, κανονικές μεταγραφές;

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, οι φίλαθλοι και ο Τύπος του ΠΑΟΚ, δεν ασχολήθηκαν τόσο με τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας όσο με την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στην Τούμπα. Μάλιστα, όλες τις προηγούμενες ημέρες το βασικό θέμα συζήτησης στην Θεσσαλονίκη, ήταν η πιθανή επιστροφή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στον σύλλογο και όχι το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό όμως, όπως φάνηκε στο 0-0 με την Κέρκυρα, μάλλον έκανε κακό στον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του.

Ωστόσο, ακόμα και αυτή η γκέλα μπορεί να βοηθήσει τον «Δικέφαλο», καθώς πλέον οι φίλαθλοι (οργανωμένοι και μη) θα υποχρεωθούν να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στο ποδόσφαιρο και όχι στο παρασκήνιο. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μάλλον πρέπει να κοιτάξει πώς θα ενισχύσει την ομάδα του μέσα στο χορτάρι και όχι μόνο στα γραφεία και στα κέντρα αποφάσεων.

Καλό λοιπόν θα είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί από τώρα με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αν θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα και να κοιτάξει την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια! Ο Πορτογάλος μετά και την αποχώρηση του Μάγκατ από την Βόλφσμπουργκ, είναι πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου και ήδη ο Ολυμπιακός, έστω και ανεπίσημα, έχει αρχίσει να... γλυκοκοιτάει την περίπτωσή του. Το είπε άλλωστε και ο Μασάντο, πως μιλάει συχνά μαζί του και τον «ψήνει» να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει μπάλα στους Πρωταθλητές.

Αν αυτό όμως γίνει πράξη, θα είναι μία τεράστια ήττα για τον Σαββίδη. Ο Βιεϊρίνια δέθηκε με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη όσο έπαιξε εκεί και σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει. Αν όμως δεν γίνει πρόταση και ο Δικέφαλος συνεχίσει να μην ασχολείται μαζί του, τότε ο παίκτης θα βάλει πλώρη για άλλα λιμάνια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags