Facebook Pixel Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου…
| 2012-11-21 13:30:00

Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου…

Η διαφορά Τζίγγερ - Αλαφούζου…

Εμάς εδώ στον σκύλο μάς έχετε μάθει. Δεν μασάμε τα λόγια μας. Για τον Αλαφούζο, μάλιστα, και το πώς χειρίστηκε την ιστορία με τον Φερέιρα, αλλά και τη συνέντευξη Tύπου, τα είπαμε χοντρά.

Εμπαθείς, όμως, δεν είμαστε με τίποτα και με κανέναν. Και κάποια πράγματα πρέπει να τα αναγνωρίζουμε. Ας πούμε, υπάρχει μια διαφορά που είναι ολοφάνερη μεταξύ Τζίγγερ - Αλαφούζου.

Και υπάρχει διαφορά, επειδή υπάρχει κι ένα κοινό μεταξύ τους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι από τον Βαρδινογιάννη οι μετοχές πήγαν απευθείας στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, της οποίας ηγείται ο καναλάρχης.

Το κοινό, λοιπόν, είναι ότι και οι δυο δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είχε ιδέα από μπάλα όταν άρχισε να ανακατεύεται με την ΠΑΕ. Το ίδιο και ο Αλαφούζος, όμως. Μπορεί να είναι κι αυτός οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά από ποδόσφαιρο δεν κατέχει και πολλά. Θυμόμαστε όλοι, άλλωστε, όταν ρώτησε δημοσίως "ποιος είναι ο Μποροβήλος;". Και πολλά άλλα, βέβαια.

Η διαφορά τους είναι η εξής. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκατσε τόσα χρόνια στην ΠΑΕ, όμως όπως μπήκε, έτσι βγήκε. Δίχως, δηλαδή, να μάθει ποδόσφαιρο. Δεν ασχολήθηκε περισσότερο για να καταλάβει τον χώρο ή το σπορ. Και δεν αγάπησε ποτέ την μπάλα.

Αντίθετα, στον Αλαφούζο διακρίνει κάποιος ότι προσπαθεί να μάθει. Σα να κάνει εντατικά …μαθήματα. Θέλει, δηλαδή, να μυηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, να γνωρίσει τι συμβαίνει κι έτσι να έχει αποτέλεσμα η ενασχόλησή του με το αντικείμενο.

Αυτό, λοιπόν, δεν μπορεί να μην το αναγνωρίσει κάποιος στον Αλαφούζο. Απλά θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να μάθει τι εστί ποδόσφαιρο, αλλά και τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα. Δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη αυτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags