Πράγματα και θάματα κάνει ο Νάτσο Σκόκο στη Λατινική Αμερική. Μετά τις σούπερ εμφανίσεις με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο Αργεντινός έδειξε την κλάση του και με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής! Και όχι κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά απέναντι στην εθνική Βραζιλίας του Νεϊμάρ!

Ο Σκόκο μπήκε αλλαγή στο 69' και αφού άνοιξε το σκορ στο 82' από τη βούλα του πέναλτι, έκανε το 2-1 στο 90' με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, στα πέναλτι (ενδιάμεσα η Σελεσάο είχε ισοφαρίσει με τον Φρεντ στο 84'), αφού ο πρώτος αγώνας είχε λήξει επίσης 2-1 υπέρ της Βραζιλίας.

Ο άσος της ΑΕΚ σκόραρε ξανά στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε σε ματς που έγινε ανάμεσα σε παίκτες που αγωνίζονται μόνο στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής.

Θυμίζουμε ότι ο Σκόκο είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με 9 γκολ και αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο hot ονόματα στη Λατινική Αμερική. Μην παραξενευτείτε, λοιπόν, αν προσεχώς επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά όχι για την Ελλάδα, αλλά για κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα και σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Οριόν, Ντομίνγκεθ, Ντεσαμπάτο, Λόπεθ, Περούτσι, Βανγκιόνι, Γκουιναζού, Μοντίγιο, Τσέρο (88' Αχουμάντα), Μπάρκος (68' Σκόκο), Μαρτίνεθ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ντιέγκο Καβαλιέρι, Φάμπιο Σάντος (63' Καρλίνιος), Λούκας (74' Μπέρναρντ), Ντούρβαλ, Ρέβερ, Αρούκα (69' Ζεάν), Παουλίνιο, Τιάγκο Νέβες, Ραλφ, Φρεντ, Νεϊμάρ.