Facebook Pixel ΑΕΚ-Λεβαδειακός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
| 2012-11-24 22:15:00

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Ναπολεόνι ανοίγει το σκορ στο 81' για τον Λεβαδειακό. Παρακολουθήστε ζωντανά, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

94 ΛΉΞΗ ΑΓΩΝΑ

85' Κίτρινη στον Κοτσαρίδη.

83' Σουτ του Κατίδη, απέκρουσε ο Κασμερίδης.

81' Γκολ για τον Λεβαδειακό: Ύστερα από λάθος απόκρουση του Κωνσταντόπουλου σε σουτ του Μουλόπουλου εκτός περιοχής, ο Ναπολεόνι πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

79' Αποκρούει ο Κωνσταντόπουλος στο σουτ του Πόι από κοντά...

78' -Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κοτσαρίδης αντικαθιστά τον Γκερέιρο. Όπως φαίνεται ο Κοτσαρίδης θα παίξει δίπλα στον Φέτση αμυντικό χαφ και ο Κορδέρο θα αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού.

75' Σουτ του Πόι από καλή θέση, ο Κωνσταντόπουλος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

70' Σουτ του Φούντα εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

68' -Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Αρκούδας αντί του Λαγού. Αναγκαστική αλλαγή για την Ένωση καθώς ο Λαγός όπως είχαμε επισημάνει προηγουμένως αντιμετώπιζε πρόβλημα.

65' -Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κατσικοκέρης αντί του Τσίτα. Με αυτή την αλλαγή γίνεται και μια εσωτερική με τον Κατίδη να μετατοπίζεται στην αριστερή πτέρυγα ώστε ο Κατσικοκέρης να πάει κορυφή.

62' Εκτέλεση κόρνερ από τον Κατίδη, ο Γκερέιρο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

60' ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ πεσμένος ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος σε σχέση με το πρώτο. Ο Λεβαδειακός είναι πιο... ζωηρός από πριν χωρίς να έχει καταφέρει κάτι ουσιαστικό, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν την ίδια διάθεση...

57' Kϊτρινη στον Μουλόπουλο για φάουλ στον ΦΟύντα που...ξεχυνόταν στην αντεπίθεση.

52' Κίτρινη στον Κοντοέ.

52' Δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Κορδέρο, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

51' Πρόβλημα έδειξε πως έχει ο Λαγός. Ο Λίνεν περιμένει να δει αν μπορεί να συνεχίσει...

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ πρώτου ημιχρόνου.

45' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

43' -Δευτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Έξω ο Βασιλείου, μέσα ο Ναπολεόνι.

38' Αλλαγή ζήτησε και ο Βασιλείου από τον Παράσχο δείχνοντας ότι έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο προπονητής του Λεβαδειακού σήκωσε τον Ναπολεόνι για ζέσταμα.

37' Διαμαρτυρίες του Γκερέιρο για ανατροπή από τον Κόρμπο. Δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι όπως έδειξε το ριπλέι.

36' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο πάνω στο τείχος.

35' -Πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Κασμερίδης αντί του Κυριακίδη.

31' Πρόβλημα με τον Κυριακίδη στον Λεβαδειακό, ο οποίος φαίνεται πως έχει τραυματιστεί και ετοιμάζεται ο αναπληρωματικός Κασμερίδης να πάρει τη θέση του. 4 αποκρούσεις ο Κυριακίδης στο ματς...

25' ΣΧΟΛΙΟ: Η ΑΕΚ έχει μπει πολύ δυνατά στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και από καθαρή ατυχία δεν έχει ανοίξει το σκορ. Οι "κιτρινόμαυροι" είναι απειλητικοί τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα με πρωταγωνιστή των ευκαιρών τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος έχει νικηθεί 4 φορές από τον Κυριακίδη.

19' Ωραίο πλασαριστό σουτ του Κατίδη στο ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό "γάμα" του Κυριακίδη και κατέληξε άουτ. Προηγήθηκε άψογος συνδυασμός στο ξεκίνημα της φάσης με Φούντα (έκλεψε την μπάλα από τημεσαία γραμμή), Γκερέιρο και Κατίδη που ήταν όλα τα λεφτά.

18' Ωραίο γύρισμα του Γκερέιρο από αριστερά, ο Λαγός έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κορνερ.

17' Τετ α τετ Κατίδη με Κυριακίδη, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού λέει ξανά όχι στον παίκτη της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατίδης έκανε... άνω κάτω τον Γεωργίου πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

16' Ο Βασιλείου βρήκε τον Ακόστα, ο οποίος έπιασε το διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

14' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κατίδη ο Κυριακιδης μπλόκαρε με άνεση. Έψαξε το γκολ όπως στη Βεροια σε αυτή τη φάση ο 19χρονος παίκτης της ΑΕΚ.

13' Κίτρινη στον Γεωργίου για φάουλ στον Κατίδη

10' Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα! Ο Ροτζέριο κυνήγησε και έκλεψε την μπάλα από αμυντικό του Λεβαδειακού, μοίρασε στον Κατίδη, ο οποίος έπιασε καλό σουτ εντός περιοχής αλλά ο Κυριακίδης με εκπληκτική εκτίναξη στην αριστερή του γωνία διατήρησε το μηδέν.

8' Κεφαλιά του Τσίτα ύστερα από σέντρα του Γκερέιρο από δεξιά η μπάλα πάνω στα χέρια του Κυριακίδη.

5' Καλό σουτ του Ροτζέριο εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου και έφυγε εκτός γηπέδου.

3' Κεφαλιά του Κατίδη ύστερα από σέντρα του Γκερέιρο η μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κυριακίδη.

2' Έντονες διαμαρτυρίες του Κατίδη στον Γιάχο για χέρι του Μουλόπουλου. Το ριπλέι δείχνει ότι ο αμυντικός του Λεβαδειακού έχει κολλημένο το χέρι στο σωμά, χωρίς να έχει πρόθεση να  ακουμπήσει την μπάλα.

1' Έναρξη αγώνα

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Β. Βλάχος, Λαγός, Κουτρουμπής, Κοντοές, Κορδέρο, Φέτσης, Γκερέιρο, Τσίτας, Φούντας, Κατίδης

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Μεντί, Ακόστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags