Facebook Pixel Ο “Ελέ” εξέθεσε Ντούσκο για ΑΕΚ...
| 2012-11-25 19:16:00

Ο “Ελέ” εξέθεσε Ντούσκο για ΑΕΚ...

Ο “Ελέ” εξέθεσε Ντούσκο για ΑΕΚ...

Είναι που είναι ανεπιθύμητος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ, τον έξεθεσε παραπάνω και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε άθελά του κάποιες πληροφορίες που έχουν συζητηθεί πολύ αρνητικά από τους φίλους της Ένωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή του novasports "Legends", ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι ο Σερβοέλληνας επιθετικός ενώ ήταν προπονητής της ΑΕΚ, είχε προγραμματίσει φιλικό με την Προοδευτική, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, για να τον τσεκάρει και να δώσει εντολή να επιστρέψει στον Πειραιά.

Κοινώς, ο Μπάγεβιτς ήταν στην ΑΕΚ και δούλευε για τον Ολυμπιακό...


Γυρίζεις από την Προοδευτική, σαφώς πιο έτοιμος...

«Ναι... Επιλογή του Μπάγεβιτς. Ήταν ακόμα στην ΑΕΚ προπονητής, στα τελειώματα με την ΑΕΚ. Κάναμε ένα φιλικό ΑΕΚ-Προοδευτική στην Φιλαδέλφεια και είχα πάει εκπληκτικά. Τετάρτη παίξαμε το φιλικό και Κυριακή ήρθε να με δει στο Δόξα Βύρωνα-Προοδευτική, στο Βύρωνα. Και την επόμενη μέρα, με ειδοποίησαν από τον Ολυμπιακό ότι γυρίζω», δήλωσε ο “Ελέ” εκθέτοντας τον “Ντούσκο”.

Και μετά αναρωτιούνται πολλοί γιατί οι ΑΕΚτζήδες τα έχουν μαζεμένα από τον Μπάγεβιτς...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση έχει “παίξει” πολύ στα “κιτρινόμαυρα” στέκια του διαδικτύου, με τον Μπάγεβιτς να εισπράττει πολλά αρνητικά σχόλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags