Οι δηλώσεις του Σκόκο:

Για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά μετά την ισοπαλία με τη Γοδόι Κρουζ παίζουμε άσχημα. Μας αφήνει μια πικρή γεύση αυτό για το καλό πρωτάθλημα που έχουμε κάνει. Κερδίσαμε τη Λανούς και τη Βελέζ, φέραμε ισοπαλία με Μπόκα, Μπελγράνο και Ρασίνγκ, αλλά μετά δεν κερδίσαμε ματς που όλοι θεωρούσαν εύκολα. Αφήσαμε πόντους στη διαδρομή του τίτλου και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε».

Για τις προσωπικές του επιδόσεις: «Είναι πολύ καλό που είμαι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή και με έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή και τίποτε δεν θα μπορέσω να γίνει χωρίς εκείνους. Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά πρώτα απ' όλα μέτρα η ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω τι είναι αυτό που βοηθάει στο να πετυχαίνω γκολ. Για μένα όλα τα γκολ είναι ίδια, αν και το ψαλιδάκι με την Άρσεναλ ήταν πανέμορφο».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Θέλω να μείνω εδώ κι έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Από `κει εκεί πέρα εξαρτάται από μένα αν θα παραμείνω. Χρωστάω πολλά στη Νιούελς, καθώς οι άνθρωποί της με πίστεψαν και θέλω να τους το ανταποδώσω».