Μιας και έχει αρχίσει να γράφεται πάλι στα ψιλά (συγκεκριμένων) εφημερίδων ότι ο Τσάκας ετοιμάζει νέα δυναμική εμφάνιση στη ζωή του Παναθηναϊκού, καλό είναι να θυμηθούμε όσα είχαν γραφτεί από τον Τύπο και είχαν ειπωθεί από τον συμπαθή κατ΄ άλλα Βλάση την περυσινή σεζόν.

Τότε, δηλαδή, που για παραπάνω από μισό χρόνο γινόταν αναφορά για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα έμπαιναν στον Παναθηναϊκό από διάφορους Σεϊχηδες, τότε που ο Τσάκας υποσχόταν Ροναλντίνιους, νέο γήπεδο και πολλά άλλα μεγαλεία, τα οποία όμως αποδείχθηκαν παραμύθια της Χαλιμάς.

Μάλιστα, κάποιες εφημερίδες εκείνη την περίοδο "πίστεψαν" στον Βλάσση και στις υποσχέσεις του και δεν δίστασαν με πρωτοσέλιδους τίτλους να τον αποθεώσουν παρουσιάζοντάς τον ως τον Μεσσία του Παναθηναϊκού! Απίστευτα πράγματα που είναι πιθανό να ξαναζήσουμε, αν όντως ο Τσάκας επανέλθει, όπως ακούγεται, τις επόμενες μέρες στο προσκήνιο.

Το βίντεο που αλίευσε ο σκύλος από το "Greenzone.gr", πέρα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, φιλοξενεί παράλληλα και μία απολαυστική "συνέντευξη" του Τσάκα στον Τζιμάκο τον Πανούση που θα σας ρίξει κάτω από τα γέλια.

Καλή διασκέδαση…