Facebook Pixel Χωρίς Μελισσανίδη και οικογένεια Βιντιάδη
| 2012-12-03 17:39:00

Χωρίς Μελισσανίδη και οικογένεια Βιντιάδη

Χωρίς Μελισσανίδη και οικογένεια Βιντιάδη

Όλα δείχνουν ότι τόσο ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ όσο και οι υποψήφιοι επενδυτές δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι επιφανείς ΑΕΚτζήδες και άνθρωποι που είχαν, έχουν ή πιθανόν να έχουν στο μέλλον σχέση με την ΑΕΚ κλήθηκαν σε εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, τα... φώτα έπεσαν σε τρεις. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους Βασίλη και Δημήτρη Βιντιάδη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κανείς εκ των τριών δεν θα παρευρεθεί αύριο σε αυτή την εκδήλωση.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει επιλέξει εδώ και καιρό να κρατά αποστάσεις από τις εξελίξεις. Όσον αφορά την οικογένεια Βιντιάδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση που θα αφορά την ΑΕΚ, πριν καταλήξει η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην αυριανή συγκέντρωση έχουν προσκληθεί μεταξύ άλλων και οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και επώνυμοι ΑΕΚτζήδες από άλλους χώρους (όπως για παράδειγμα ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος). Μένει να φανεί πόσοι και ποιοι θα ανταποκριθούν τελικά στο κάλεσμα...

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags