Πρώτο άγγιγμα της μπάλας κι επιβεβαίωση -εισέτι φορά- του «φονικού ενστίκτου» που διαθέτει ο ικανότατος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος παρουσιάζει την πιο μεστή αγωνιστική του εικόνα. Σοβαρός όσο ποτέ άλλοτε, δικαιώνει περίτρανα εκείνους οι οποίοι, πέρα από τα αγωνιστικά του προσόντα, εκτιμούσαν ότι με σωστή διαχείριση θα μπορέσει να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Διαχείριση, βασικά, εκ μέρους του (νέου) προπονητή, του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος με τη συμπεριφορά του κέρδισε την εμπιστοσύνη του «πιστολέρο».

Ο τελευταίος γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι δίκαιος με όλους, του έδωσε χρόνο συμμετοχής κι ο «Γερμανός» τον αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο, σε σημείο τέτοιο που να προβληματίζει τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» για το αν ο Μήτρογλου ή ο Τζιμπούρ είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του σέντερ φορ στην αρχική ενδεκάδα, μια που ο Ζαρντίμ εκτιμά ότι και οι δύο δεν χωρούν. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα ενός αγώνα, διότι σε καταστάσεις ανάγκης αμφότερους τους επιστρατεύει.

Ο 25χρονος σέντερ φορ φέτος είναι ήρεμος, δεν προκαλεί προβλήματα στον προπονητή και στους συμπαίχτες του, γενικώς δείχνει άλλος άνθρωπος. Και άλλος ποδοσφαιριστής, καθώς κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε 942 λεπτά συμμετοχής έχει σημειώσει 9 γκολ. Οσα δηλαδή και ο Τζιμπούρ σε 879 λεπτά.

Πηγή: Εθνοσπόρ