Facebook Pixel Έτσι, έχει καλή θέα στη Β' Εθνική...
| 2012-12-12 21:28:00

Έτσι, έχει καλή θέα στη Β' Εθνική...

Έτσι, έχει καλή θέα στη Β' Εθνική...

Τα χάλια του Άρη συνεχίζονται και στο Κύπελλο, όπου αυτή την φορά έχασε με 3-1 στην Καλλιθέα, δείχνοντας εικόνα ομάδας που δεν μπορεί να σταθεί ούτε στη Football League!

Ο Αλκαράθ κατέβασε με μερικές αλλαγές τον Άρη στο «Ελ Πάσο» για το πρώτο ματς στο Κύπελλο κόντρα στη Καλλιθέα, ωστόσο δεν μπορεί να πει κάποιος ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν και τα δεύτερα. Διούδης, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο και Σουνάς ήταν κανονικά στην 11αδα και όμως ο Άρης κατάφερε να μπλέξει στην υπόθεση πρόκρισης.

Μόλις στο 18΄ ήρθε το πρώτο γκολ για την Καλλιθέα, ύστερα από τραγικό λάθος του Παπαζαχαρία. Ο αμυντικός του Άρη δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα πήγε στον Ντακόλ και εκείνος από κοντά πλάσαρε τον Διούδη για το 1-0! Η εικόνα του Άρη δεν ήταν καθόλου καλή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αντριδράσει και η Καλλιθέα να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα ήταν εκείνη που είχε τα ηνία του αγώνα και αφού πρώτα απείλησε στο 57΄, ένα λεπτό αργότερα έκανε και το 2-0 πάλι με τον Ντακόλ! Ο Διούδης ήταν εκτός θέσης και δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο επιθετικός της Καλλιθέας κατάλαβε ότι πάει να γίνει η ...γκέλα και με κεφαλιά έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Αμέσως ο Αλκαράθ έκανε διπλή αλλαγή για να περάσει στο ματς τους Τριανταφυλλάκο και Καζναφέρη, όμως αντί η ομάδα του να μειώσει δέχθηκε και τρίτο γκολ! Η Καλλιθέα βγήκε στην αντεπίθεση στο 76΄ με τον Ροντρίγκες να βρίσκεται απέναντι από τον Διούδη και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!

Ωστόσο ο Άρης, αν και ήταν τραγικός παρουσιάζοντας εικόνα ομάδας Football League, κατάφερε στο 79΄να μειώσει σε 3-1 με τον Γιαννιώτα ο οποίος είχε περάσει στο ματς εννέα λεπτά νωρίτερα. Η προσωπική ενέργεια του άσου των «κιτρίνων» κράτησε ζωντανή την ομάδα του για την πρόκριση, αλλά με τέτοια εμφάνιση ακόμα και στο «Βικελίδης» πολύ δύσκολα θα αφήσει εκτός την μαχητική Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags