Facebook Pixel "Για όλα φταίει ο Παναθηναϊκός"!
| 2012-12-15 23:05:00

"Για όλα φταίει ο Παναθηναϊκός"!

"Για όλα φταίει ο Παναθηναϊκός"!

Ο λόγος που οι οπαδοί του Πανιωνίου τα έβαλαν με τον Σπάθα στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο... Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε: 

«Δεν κατάλαβα τους λόγους που εκτραχύνθηκε το παιχνίδι σήμερα. Ποτέ ξανά δεν ξανάγινε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα παιχνίδι 5-1 που απλά εμείς το κάναμε εμείς 2-1. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Για τα υπόλοιπα που έγιναν, θα το ξαναπώ, ευθύνεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Αμφισβητούνται όλες οι φάσεις του παιχνιδιού και αυτό είναι δικό του έργο. Ο διαιτητής εφάρμοσε πιστά στους κανονισμούς και εμείς δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε να διαλυθεί το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, έκανε μια μίνι ανασκόπηση από τα πράγματα που είδε στο πρώτο μισό της χρονιάς: «Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας στον πρώτο γύρο. Παράλληλα παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο με καλές ομάδες και πολύ δυνατούς αντιπάλους και στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα είναι χρέος μας να προσέξουμε στην Πάτρα την Τετάρτη (σ.σ. ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου κόντρα στη Παναχαϊκή) για να κάνουμε καλές γιορτές, και έπειτα να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές στον κόσμο».

«Εύχομαι να δυναμώσουν όλες οι ομάδες περισσότερο. Στο μόνο ματς που μας πίκραναν οι παίκτες μας είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν επιτρέπουμε ισοπαλίες, πόσο μάλλον ήττα», σχολίασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που τόνισε ξανά την πικρία του για το γεγονός πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags