Facebook Pixel Ποια ΑΕΚ; Τον "φωνάζουν" στη Γερμανία!
| 2012-12-18 10:42:00

Ποια ΑΕΚ; Τον "φωνάζουν" στη Γερμανία!

Ποια ΑΕΚ; Τον "φωνάζουν" στη Γερμανία!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χοφενχάιμ βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης. Το ενδιαφέρον άλλης μία γερμανικής ομάδας έχει προσελκύσει ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ένα πιο ευέλικτο ρόστερ επιθυμεί να έχει στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως μετέφερε στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού.

Για αυτό τον λόγο θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσει, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού, ορισμένων παικτών της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Πριν από λίγο καιρό η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς μεσοεπιθετικού, όμως σταθερά βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Μαρινάκης έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του νεαρού παίκτη, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να προσπαθήσει το καλοκαίρι να πείσει τον προπονητή ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ και την ενδεκάδα της ομάδας.

O «Φέτφα» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χοφενχάιμ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στο αρχικό σχήμα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Γερμανοί τον θέλουν για τη θέση του ενδιάμεσου, πίσω από τον επιθετικό και όχι για τα άκρα.

Να σημειωθεί η Χοφενχάιμ βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας (Τρίτη από το τέλος) που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου / παραμονής με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Από τον 15ο που σώζεται απέχει επτά βαθμούς.

Το σημαντικό, όμως, είναι να γίνει πρόταση στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να είναι διατεθειμένη η ομάδα που τον ζητάει να του δώσει παιχνίδια. Για τον Φετφατζίδη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη μία ομάδα, μικρότερη από τη Χοφενχάιμ και αναμένονται οι εξελίξεις.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags