Facebook Pixel Άγχωσε τους ΑΕΚτζήδες!
| 2012-12-23 00:28:00

Άγχωσε τους ΑΕΚτζήδες!

Άγχωσε τους ΑΕΚτζήδες!

Η αποχώρηση του Μπάγεβιτς από τον Ατρόμητο προκάλεσε άγχος αυτομάτως στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, με τον φόβο νέας επιστροφής του Σέρβου προπονητή στην ομάδα.

Για την ώρα πάντως, ο Πρίγκιπας θα κάνει άνεργος Χριστούγεννα...

Παρελθόν θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για τον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περίλυπος μετά το ματς, αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν περίμενε κανένας να αποκλειστούμε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ φταίω για όλα. Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης».

Ο Γιώργος Σπανός, που είχε αποχωρήσει από το γήπεδο φανερά εκνευρισμένος, ενημερώθηκε για αυτή την εξέλιξη τηλεφωνικά ενώ ήταν στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκανε δεκτή την παραίτηση.

Βέβαια, ακόμα και αν ήταν αρνητικός, θα ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει γνώμη στο Ντούσκο, ο οποίος θεωρεί πως ο Ατρόμητος χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει.

Η αποχώρηση πάντως του Μπάγεβιτς, προκάλεσε ένα άγχος (μεταξύ σοβαρού και αστείου) στους φίλους της ΑΕΚ, η οποία ακόμα δεν βλέπει προκοπή με τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της. Λέτε να έχουμε ακόμα μία επιστροφή του «Πρίγκιπα», ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags