Στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης που διοργάνωσε σε νυχτερινό κέντρο ο Ιβάν Σαββίδης το Σάββατο (22/12), αποκάλυψε την ομιλία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το θέμα των χρεών. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε πως πρότεινε στον πρωθυπουργό ο ΠΑΟΚ να πληρώσει το πρωτογενές χρέος δίχως τις προσαυξήσεις.

"Μίλησα με τον κ. Σαμαρά και του πρότεινα να πληρώσουμε το πρωτογενές χρέος χωρίς προσαυξήσεις", είπε χαρακτηριστικά το Σάββατο (22/12) ο Σαββίδης που εκτιμά πως θα λυθεί το θέμα το 2013 αφού όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ θεωρεί τα χρέη του ΠΑΟΚ και δικά του χρέη και θέλει το θέμα να κλείσει άμεσα. 

Από εκεί και πέρα ο Ζήσης Βρύζας ζήτησε στήριξη από την οικογένεια του ΠΑΟΚ προς τον Σαββίδη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει πως "με την έλευση του κ. Σαββίδη στην ομάδα ο ΠΑΟΚ αποκτά μεγάλες προοπτικές. Οι στόχοι μας είναι πάρα πολύ υψηλοί. Σας καλώ όλους να σταθούμε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε στο έργο να πετύχει αυτό που όλοι θέλουμε".

Να σημειωθεί πως ο Σαββίδης καθόταν σε τραπέζι με άτομα του περιβάλλοντός του και όχι μέλη της διοίκησης, ενώ ο Βρύζας ήταν με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Γέρμαν Σιστιακόφ.

Πηγή: olapaok.gr