Facebook Pixel Άγιε Βασίλη φέρε πίσω τον …Πατέρα μου!
| 2012-12-24 17:20:00

Άγιε Βασίλη φέρε πίσω τον …Πατέρα μου!

Άγιε Βασίλη φέρε πίσω τον …Πατέρα μου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης στέλνει μέσα από το blog του στον sportdog γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζητάει για τον Παναθηναϊκό επενδυτή, πρόεδρο, μεταγραφές και γήπεδο!

Μέρες που είναι είπα και εγώ να μπω στο κλίμα, να γυρίσω κάμποσα χρόνια πίσω και να γράψω ένα γράμμα στον Αϊ Βασίλη με αποκλειστικό θέμα τα δώρα, που θέλω να πάρω για την αγαπημένη μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Πάμε λοιπόν:

"Αγιε μου Βασίλη δεν θα σου ζητήσω πολλά, αλλά λίγα και καλά για την αγαπημένη μου ομάδα τον Παναθηναϊκό

1. Στείλε μου σε παρακαλώ έναν επενδυτή (και με Φειζάλ βολεύομαι), να βάλει χρήματα στην ομάδα, διότι δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε και παίκτες κινδυνεύουν με έξωση από τα σπίτια που μένουν και η ομάδα μου να γίνει σαν την …ΑΕΚ.

2. Στείλε μου σε παρακαλώ έναν πρόεδρο που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και να ξέρει τι πρέπει να κάνει, για να φέρει την ομάδα μου και πάλι σε επιτυχίες και να μην αλλάζει απόφαση κάθε μία ώρα. Και για να μην σε κουράζω πολύ στείλε μου τον Νικόλα Πατέρα και θα σου είμαι ευγνώμων.

3. Στείλε μου έναν κεντρικό αμυντικό, δύο μέσους, δύο επιθετικούς, ένα δεξί, ένα αριστερό μπακ. Αν σου φαίνονται πολλοί αυτοί βολεύομαι για φέτος με έναν επιθετικό, ένα στόπερ και ένα χαφ.

4.Κάνε κάτι για να σταματήσουν οι μέτοχοι να τρώγονται μεταξύ τους. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

5. Στείλε μου και ένα γήπεδο 40.000 θέσεων, που να είναι έδρα για την ομάδα μου και όχι έδρα για τον φιλοξενούμενο, όπως είναι τώρα το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags