Ο Τσάκας, όμως, δεν έχει αποκλειστικότητα στους λεφτάδες με τα πετροδόλαρα.

Τι θέλουμε να πούμε εδώ στον σκύλο; Ότι ανεξαρτήτως Τσάκα, υπάρχουν κι άλλοι Πρίγκιπες στον κόσμο. Και δεν εννοούμε φυσικά τον …Μπάγεβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει ανάγκη επειγόντως από κάποιον δυνατό οικονομικά. Είτε είναι Πρίγκιπας, είτε εφοπλιστής, είτε επιχειρηματίας, αυτό δεν ενδιαφέρει. Αυτό που μετράει είναι να έχει γεμάτο πορτοφόλι.

Με τη λιτότητα στο μπάτζετ ο Παναθηναϊκός πράγματι επιβιώνει, όμως τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια κάτω απ΄ αυτές τις οικονομικές συνθήκες.

Αν, λοιπόν, δεν βρεθεί ένας Πρίγκιπας που να μπορεί και να θέλει πραγματικά να αγοράσει τον Παναθηναϊκό ώστε να δώσει λύση, τότε τα πράγματα δεν μοιάζουν και τόσο αισιόδοξα για το μέλλον. Ειδικά μετά τη φετινή απογοητευτική χρονιά που ο Παναθηναϊκός κινείται σε βαθμολογικές θέσεις, που είναι γι΄ αυτόν άγνωστες για δεκαετίες.

Αν, λοιπόν, ούτε αυτή τη φορά ο Τσάκας και ο δικός του Πρίγκιπας κάνουν πίσω, όπως διαφαίνεται, τότε καλό είναι να αδειάσουν για πάντα τη γωνιά του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, όμως, ένας άλλος Πρίγκιπας, ένας πλούσιος άνθρωπος τέλος πάντων, είναι απαραίτητος για να δώσει προοπτική στους "πράσινους"!