Σύμφωνα με τη SportDay, η Seymour Pierce και ο Κιθ Χάρις δεν έχουν αποχωρήσει από το προσκήνιο. Ωστόσο η απόφαση των Άγγλων να συμμετέχουν στην επένδυση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ένα συγκεκριμένο οικονομικό όριο και πέρα από αυτό δεν θα κρινόταν συμφέρουσα για τους ίδιους. Τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του συλλόγου ξεπερνούν το πλαφόν που είχαν ορίσει από το Λονδίνο για να εμπλακούν και ο Δημήτρης Βιντιάδης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με κεφάλαια από την Κίνα. Αν οι επαφές που είχε εκεί τις προηγούμενες ημέρες απέφεραν συμφωνίες που αρκούν για να καλυφθεί το κενό, θα φανεί λίαν συντόμως.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ενήμερος για αυτές τις κινήσεις κι ελπίζει να υπάρχει θετική κατάληξη. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως μπορεί κάποια από αυτές τις εταιρείες να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ προπληρώνοντας κάποια χρήματα που θα προβλέπονται στις οικονομικές συμφωνίες. Άλλωστε με τα ταμεία άδεια, τους μετόχους να μη δείχνουν καμία διάθεση να βοηθήσουν και το κραχ προ των πυλών, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου γενική συνέλευση της ΠΑΕ οδεύει προς αναβολή για τις 31 του μήνα, με την ελπίδα να υπάρχει κάποιο καλό νέο από πλευράς Βιντιάδη μέχρι τότε. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει πως μέσα στον πρώτο μήνα του 2013 θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πηγή: Sportfm.gr