"Πιστεύω ότι το 2013 μπήκε καλά, πήραμε μια σημαντική νίκη με πολλά γκολ και θέαμα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Για να πω την αλήθεια αγχώθηκα όταν πέτυχα το αυτογκόλ και όταν χάσαμε και το πέναλτι. Ευτυχώς μετά το 70' και την ενέργεια του Λαζάρ είπα θα πάρουμε το ματς.

Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό με το αυτογκόλ. Ήμουν στεναχωρημένος. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και τον προπονητή που με εμψύχωναν μετά το αυτογκολ. Περισσότερο νευρίασα μετά το γκολ. Αν χάναμε, για κανέναν μήνα θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που γύρισαν το ματς", είπε με δηλώσεις του στον Sport103.

Για το αν ο στόχος είναι η δεύτερη θέση: "Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι. Δε θα έχουμε πρόβλημα για τη δεύτερη θέση".

Για το στόχο της δεύτερης θέση και Kύπελλο Ελλάδος: "Και τα δύο αν και λίγο περισσότερο Κύπελλο. Αν πάρουμε έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια θα είναι όνειρο και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν ζει το όνειρό του: "Όταν γύρισα, δεν πίστευα ότι θα μπω και θα παίξω βασικός. Ζω ένα όνειρο και ματς με το ματς προσπαθώ να δώσω την ψυχή μου. Πάντα όταν κάνω ένα λάθος τρελαίνομαι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Χτες μετά το αυτογκόλ δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Αλλά τι να κάνεις, να βγάλεις τη φανέλα και να φύγεις;".

Για το νέο συμβόλαιο: "Είμαι χαρούμενος και θα καθίσω ακόμα για πολύ καιρό στην ομάδα. Άλλαξε η ζωή μου. Από εκεί που έπαιρνα 700 ευρώ, τώρα ζω πιο άνετα και βοηθάω την οικογένειά μου".

Για τις ευκαιρίες του Δώνη: "Όταν μπαίνει ένας νεαρός, πρέπει να δίνει την ψυχή του. Πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Όταν ήμουν 17 χρονών έπαιξα ένα ματς στις Σέρρες, ήμουν αγχωμένος, δεν άρπαξα τότε την ευκαιρία, έφυγα δανεικός και τώρα γύρισα και όλα πηγαίνουν καλά. Πάντως ως νέος το ξαναλέω, όταν μπαίνεις πρέπει να δίνεις και την ψυχή σου".

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: "Έχει αλλάξει την ομάδα και στο οικονομικό και στην ψυχολογία. Έχει κάνει πολλά πράγματα και εμείς πρέπει αν το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο. Βλέπουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στις άλλες ομάδες".