Facebook Pixel Κι όμως, μπορεί να παίξει μπάλα!
| 2013-01-18 11:30:00

Κι όμως, μπορεί να παίξει μπάλα!

Κι όμως, μπορεί να παίξει μπάλα!

Αν, πάντως, μπει ο Ιμπαγάσα στην 11άδα του Ολυμπιακού, τότε οι ερυθρόλευκοι μπορούν να παίξουν την μπάλα που θέλουν ο πρόεδρος και ο κόσμος! Και να περιοριστεί η γκρίνια...

Πώς θα αλλάξουν τα δεδομένα; Αν παίξουν βασικοί από τη μια πλευρά ο Αμπντούν, από την άλλη ο Πίνο και σέντερ φορ ένας από τους Τζιμπούρ ή Μήτρογλου.

Αυτό που λείπει τόσο καιρό από τον Ολυμπιακό είναι η έξυπνη πάσα. Βγάζει πού και πού καμία ο Γκρέκο, ο οποίος έχει θετική παρουσία, όμως ο Ιμπαγάσα δεν παίζεται όταν βρεθεί στη μέρα του.

Και τα λέμε αυτά επειδή πλησιάζουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε μια περίοδο κατά την οποία ο κόσμος γιουχάρει για την κακή απόδοση της ομάδας. Με δεδομένο ότι ο Μασάντο ως τώρα δεν έχει πείσει, ούτε στα άκρα ούτε σαν κεντρικός χαφ, ο Ολυμπιακός θα βρει την κάθετη πάση και την "πονηρή" μπαλιά, λογικά, από τον Ιμπαγάσα.

Κι αν μπορεί να μοιράζει παιχνίδι δεξιά – αριστερά όλη την ώρα, τότε θα αναδειχθεί και το έργο των Αμπντούν, Πίνο. Βασικό αυτό. Ο Πίνο, δηλαδή, όταν παίρνει την μπάλα προσπαθεί να δημιουργήσει από μόνος του ως τώρα. Ενώ αν έχει συμπαίκτη τον "εγκέφαλο" Ιμπαγάσα θα ανέβει κι άλλο η απόδοσή του. Περιμένετε και θα δείτε. Γιατί αν δεν δείτε, ποιος ξέρει τις τους περιμένει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags