Πιο εύκολα δεν γινόταν. Μιλάω για τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Νίκος Αναστόπουλος παρουσίασε στο γήπεδο μία ομάδα, που δεν ήξερε να επιτεθεί και ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε μία νίκη, την πρώτη μετά από ενάμισι μήνα.

Η τελευταία του νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Και πάλι τότε με 2-1 και πάλι με αντίπαλο προπονητή, τότε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Του πάνε φέτος τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με αντίπαλους προπονητές πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Αναστόπουλος περίμενε ότι θα κέρδιζε τον Παναθηναϊκό. Δεν του βγήκαν καλά τα κουκιά. Τώρα ας πάει να πάρει αποτέλεσμα χωρίς πέντε βασικούς, που ο ίδιος δήλωσε να εκτίσουν την ποινή τους, στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Ατρόμητος του Αναστόπουλου είναι η ομάδα που έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μία σε όλο το ματς με τον Γκαρσία. Να ΄ναι καλά ο "Αναστό", γέλασε το χειλάκι μας μετά από καιρό.

Φυσικά η νίκη επί του Ατρομήτου δεν λέει τίποτα Χρειάζεται και συνέχεια. Και η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, την κορυφαία σε απόδοση ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Τοτσέ ήταν ο κορυφαίος στο Περιστέρι αν και δεν σκόραρε. Ο Ισπανός με το σπαθί του και την πρόσπαθειά του κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού