Facebook Pixel Αυτές θέλουν τον Μαυρία!
| 2013-02-25 11:39:00

Αυτές θέλουν τον Μαυρία!

Αυτές θέλουν τον Μαυρία!

Διαβάστε ποιες ομάδες παρακολουθούν τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού και ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση.

Αυξάνονται και ...πληθύνονται οι "μνηστήρες" από το εξωτερικό για τον Χάρη Μαυρία, που παραμένει ότι πιο «hot» διαθέτει αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σκάουτ από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ για να δουν τον 19χρονο ακραίο που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, έπειτα από ένα όχι και τόσο καλό σερί αγώνων.

Συγκεκριμένα, το ματς με τον ΟΦΗ παρακολούθησαν άνθρωποι από τις τέσσερις κορυφαίες βελγικές ομάδες (Αντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Μπριζ, Γκενκ), από τη Μονακό και από τη Στουτγκάρδη, που αποτελεί μόνιμο ...θαμώνα των VIP του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πιο άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι η Αντερλεχτ (που αρέσκεται να επενδύει σ' αυτές τις ηλικίες) και η Μονακό και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να το προχωρήσουν ένα βήμα ...παρακάτω.

Ο Παναθηναϊκός έχει κοστολογήσει τον Μαυρία στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ, την ώρα που καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως το ποσό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι δύο παραπάνω ομάδες, μπορεί να φτάσει έως και τα 2 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης 15-20%.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags