Facebook Pixel Ο Βγενόπουλος κρατάει αποστάσεις!
| 2013-02-25 15:00:00

Ο Βγενόπουλος κρατάει αποστάσεις!

Ο Βγενόπουλος κρατάει αποστάσεις!

Ο Τάσος Νικολογιάννης ερμηνεύει στον sportdog τις παραιτήσεις των δύο εκπροσώπων του Ανδρέα Βγενόπουλου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι γράφει για τη νίκη με ΟΦΗ.

Η νίκη επί του ΟΦΗ έφερε και πάλι χαμόγελα αισιοδοξίας, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο. Αν δεν κέρδιζε και τον ΟΦΗ καλύτερα να μην κατέβαινε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μεγαλύτερη σημασία έχει η απόδοση της ομάδας και το κέφι των παικτών. Αν συνεχίσουν έτσι, τότε μπορεί να προλάβουν τα play-off. Αν αποδειχθεί ότι το ματς με τον ΟΦΗ αποτελεί την εξαίρεση, την πεντάδα την ξεχνάμε...

Μία πρώτη και σημαντική απάντηση θα δοθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Εκεί θα φανεί αν αυτό που είδαμε με τον ΟΦΗ ήταν μία παρένθεση, η αρχή μίας ανοδικής πορείας έστω και στο τέλος του πρωταθλήματος.

Κρατάμε από το ματς με τον ΟΦΗ τους Σισοκό, Μαυρία, που στη μέρα τους μπορεί να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό και τους Σειταρίδη, Μαρίνο, που βοήθησαν πολύ επιθετικά. Ο Γιούρκας δείχνει και πάλι φέτος ότι είναι κανονικός ποδοσφαιριστής, επανήλθε σε καλά επίπεδα και παίζει για την ομάδα τιμώντας το περιβραχιόνιο που φοράει.

Παραιτήθηκαν τα δύο μέλη του Δ.Σ, που είχαν οριστεί από τον Βγενόπουλο. Ο Λιβέρης και η Λομβάρδου. Είναι φανερό, ότι ο Βγενόπουλος κρατάει πλέον αποστάσεις από τη διοίκηση Αλαφούζου. Την τελευταία φορά συμμετείχε στην ΑΜΚ. Πλέον είναι ανοιχτό αν συμβεί και αυτό.

Ο Πολέμης δήλωσε ευθαρσώς, ότι δεν πρόκειται να βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα, αν δεν υπάρξει συμμετοχή από όλους. Οπότε είτε βρίσκεται ένας να βάλει κάποια χρήματα για να "περπατήσει" η ομάδα, ή ο Παναθηναϊκός συνεχίζει όπως είναι τώρα και όσο αντέξει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags