Facebook Pixel Θύμισε ξανά Φέτφα!
| 2013-02-28 10:30:00

Θύμισε ξανά Φέτφα!

Θύμισε ξανά Φέτφα!

Σε όσους είχαν λείψει τον τελευταίο καιρό κάποιες καλές ενέργειες από τον Φετφατζίδη, σίγουρα κάτι τους θύμισε αυτό το σλάλομ που έκανε στο β' μέρος ο μικρός του Ολυμπιακού.

Ο Φετφατζίδης όταν είχε πρωτοπαίξει στον Ολυμπιακό και ήταν τούρμπο η ψυχολογία του είχε κάνει κι άλλες φορές τέτοιες φάσεις.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, όπως όλοι ξέρουμε, δεν ήταν και στα καλύτερά του. Να, όμως, που φαίνεται ότι σιγά – σιγά ανεβαίνει και βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Και θυμίζει τον καλό Φέτφα που γνώρισε ο κόσμος.

Ο Φετφατζίδης, λοιπόν, έκανε μια ενέργεια στο β΄ μέρος που έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του, ανέβασε ταχύτητα ξαφνικά κι όταν χρειάστηκε έκανε μια κλειστή ντρίμπλα με δεξιοτεχνία. Κι αμέσως έκανε δυνατό σουτ για να τελειώσει την φάση. Η μπάλα κόντραρε, όμως, και βγήκε κόρνερ.

Μπορεί ο Βλαχοδήμος να είναι αυτός που έχει πάρει τελείως τα πάνω του από τότε που ανέλαβε ο Μίτσελ, όμως και ο Φετφατζίδης δείχνει σιγά – σιγά να συνέρχεται και να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κι όσο παίρνει ευκαιρίες, τόσο ανεβαίνει κι αυτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags