Facebook Pixel Γιατί ο Σάββας έκλεισε το τηλέφωνο;
| 2013-03-13 01:40:00

Γιατί ο Σάββας έκλεισε το τηλέφωνο;

Γιατί ο Σάββας έκλεισε το τηλέφωνο;

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία ραδιοφωνική συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη. Τι ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έκλεισε το τηλέφωνο «on air»;

Σε πάρα πολλά Μέσα μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όταν βγήκε στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή του Άρη Γάτα το βράδυ της Δευτέρας, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της συνέντευξης και ενώ ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρολεύκων» είχε μιλήσει για την φετινή επιτυχία της ομάδας, δέχθηκε ερώτηση για τους λόγους που κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο, με εξαίρεση τα ντέρμπι.

Η ερώτηση αυτή όμως δεν άρεσε στον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος απάντησε λέγοντας «άλλη ερώτηση». Το ίδιο όμως συνέβη και λίγο αργότερα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί φωνάζουν οι φίλαθλοι «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Το σχόλιο αυτή την φορά από τον Σάββα ήταν «δεν απαντώ».

Έτσι λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα για την «καληνύχτα», ο Γάτας ανέφερε: «Κύριε Σάββα, αν είναι να μην απαντάτε στις ερωτήσεις που σας κάνουμε, καλύτερα να μας τις στέλνετε από πριν, όπως τα non paper. Μαζί».

Το σχόλιο αυτό μάλλον δεν άρεσε στον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος έκλεισε το τηλέφωνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags