«Φωτιές» άναψε ο Πάμπλο Γκαρσία με την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο μόλις λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση όμως με την πρώτη φορά που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια πριν από περίπου έναν μήνα, οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» τώρα δεν είναι όλοι στο... ίδιο στρατόπεδο, καθώς υπάρχουν αρκετοί που τάσσονται στο πλευρό του Γιώργου Δώνη και ρίχνουν ευθύνες στον Ουρουγουανό.

Κάποιοι θεωρούν πως ο Πάμπλο το παράκανε και ότι έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, ενώ στην αντίπερα όχθη υπάρχουν και αυτοί που «επιτίθενται» στον Ιβάν Σαββίδη για την ανακοίνωση – στήριξη στον Έλληνα προπονητή.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN



Παρακάτω, θα διαβάσετε μερικά σχόλια για να πάρετε την... πρώτη γεύση, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την αντίδραση της εξέδρας του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε ενδεικτικά μερικά από όσα βρήκαμε στις ιστοσελίδες και στο facebook:

kots: «ωραια η ανακοινωση. οποιος εχει προβλημα ας απαντησει στο διλημα "γκαρσια ή σαβιδης?"

οποιος θετει το διλημα "γκαρσια ή δωνης" ειναι απ αυτους που τους βολευε να κανει κουμαντο ο κοσμος»

Πανθεσσαλονικειος: «Υπαρχουν κ οι αγραφοι κανονες που ποδοπατηθηκαν απο τον προπονητη απατη κ στην περιπτωση του Παμπλο κ στην αλλαγη Σαλπι στο 90+ με Λειβαδια.Θα του τραβηξει επιτελους κανεις το αυτι?Θα σεβαστει ποτε κανεις τα ματακια μας που υποφερουν απο τα πολυπλοκα συστηματα του σερ Τρενου που εχουν αχρηστευσει καθε ποιοτικη μοναδα του ροστερ?Υπαρχει κανεις στην ΠΑΕ που να προλαμβανει τετοιες καταστασεις?Τιμη κ δοξα σε οσους δωσαν κ την ψυχη τους για το μεγαλειο αυτου του συλλογου κ δεν κοροιδεψαν τον περηφανο κοσμο του ΠΟΤΕ»

Vagelis4: «Ο δωνης πανω απο ολα αποφασισαμε, οχι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, ο προπονητης με την μηδενικη δουλεια σε 8 μηνες, μεγαλο λαθος απο οσους λανθασμενα συμβουλεψαν για να βγει μια τετοια ανακοινωση, 100% αντιθετη απο αυτο που σκεφτεται η πλειοψηφια του λαου του ΠΑΟΚ, λαθος»

Manos Mousou L: «No Garcia No Party λένε οι ανύπαρκτοι, και τους κάνουν πλάκα ένας αεκτσής προπονητής , ένας βάζελος παίκτης και ένας που θέλει να γίνει έλληνας για να φάει απ μια ξεπουλημένη χώρα»

Ρωμανος ιωαννης: «Σωστή η ανακοίνωση. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄ολα και όλους. Παυλάρα σε ευχαριστούμε αλλά αν δεν σέβεσαι κάποιους αυτονόητους κανόνες, είσαι λάθος. Μια ομάδα που θέλει να πάει μπροστά, πρέπει να έχει πανω απο όλα πειθαρχία»

alaniara_dikefali_kota: Καποιος κρεμμασε τον Παμπλο Γκαρσια..Καποιος αδιαφορει για την γνωμη των φιλαφλων..

Manuel Ponterossa: «στηριζει Δωνη,αδειαζει Τουμπα...»