Ομως αυτό το τέλος επέλεξε ο ίδιος... Αυτό ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα συνέβαινε, όποιος κι αν ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Ετυχε να είναι ο Δώνης, που είναι δεδομένο πως αδυνατεί να διαχειριστεί με ευφυΐα και διπλωματία κρίσιμες καταστάσεις. Και την πλήρωσε αυτός. Γιατί είναι δεδομένο πως έχει ψαλιδιστεί το κύρος του Δώνη μέσα στην ομάδα, μετά την αδυναμία του να διαχειριστεί με ανώδυνο τρόπο για την ομάδα το θέμα Γκαρσία. Τα μισόλογα και μόνο του Σαββίδη το επιβεβαιώνουν.

Ο Δώνης βρέθηκε σε κατάσταση «ματ». Ή θα άφηνε τον Πάμπλο να απολαμβάνει ασυλία στην ομάδα και να έπαιζε όποτε γούσταρε ή να κάνει αυτό που έκανε. Το ζήτημα όμως είναι αλλού: Στον Σαββίδη! Ο Ιβάν, που πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως από αυτόν πέρασε η αποπομπή του Πάμπλο από την ομάδα, επέλεξε την ευθεία σύγκρουση με τον σκληρό πυρήνα των ανθρώπων που χρόνια τώρα αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ από το παρασκήνιο.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έχουμε! Ο Ιβαν κινείται στον ΠΑΟΚ από το 2006. Αρα ξέρει καλά πού «πονάει» το πράγμα. Και δεν τον κόβω για κάποιον ηλίθιο που θα έβαζε λεφτά, για να κάνουν κουμάντο άλλοι...

Πηγή: Εθνοσπόρ