Αν και το παιχνίδι δεν μας εντυπωσίασε, το τελευταίο τέταρτο ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό. Η Μπαρτσελόνα πήρε δύο φορές προβάδισμα, η μία από αυτές μάλιστα στο 87' με πέναλτι, όμως η Παρί ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Το 1-0 έκανε ο Μέσι (που αποχώρησε τραυματίας λίγο αργότερα) στο 38', μετά από απίστευτη μπαλιά του Άλβες, ο Ιμπραϊμοβιτς ισοφάρισε από θέση οφσάιντ στο 80', όμως Τσάβι με πέναλτι στο 88' και ο Ματουιντί στις καθυστερήσεις έγραψαν τον 2-0.

Η Μπάρτσα έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η Παρί έχει ακόμα ελπίδες...


Έκανε την δουλειά και έφυγε ο Μέσι!

Η Παρί ξεκίνησε φουριόζα και με την «δίψα» του κόσμου να την... σπρώχνει στην επίθεση, στα πρώτα λεπτά όχι μόνο πίεσε ψηλά, αλλά περιόρισε και την Μπαρτσελόνα στην άμυνά της. Μάλιστα, μόλις στο πέμπτο λεπτό έφτασε μία ανάσα από γκολ, όταν ο Παστόρε βρήκε έξυπνα μέσα στην περιοχή τον Λαβέτσι, αυτός έκανε... χαζούς Πικέ και Μπούσκετς, όμως το σουτ που επιχείρησε από κοντά σταμάτησε στο δοκάρι! Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βαλδές, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ πρώτα του Παστόρε στο 15' και μετά του Ιμπραίμοβιτς στο 19', ενώ η Μπάρτσα ισορρόπησε το ματς μετά το πρώτο μισάωρο.

Τελικά, κόντρα στην ροή του αγώνα, μία φοβερή ασίστ του Ντάνι Άλβες στο 38' αρκούσε για να αλλάξει τα πάντα. Ο Βραζιλιάνος με απίστευτη μπαλιά με το εξωτερικό (απολαύστε την στο βίντεο παρακάτω) βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μέσι, αυτός κοντράλαρε ιδανικά και χωρίς να ιδρώσει έκανε το 0-1! Το γκολ όμως δεν αποδείχθηκε γούρικο για τον Αργεντινό άσο, καθώς λίγο μετά τραυματίστηκε και αποχώρησε. Το σκορ πάντως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η Παρί το οφσάιντ, η Μπάρτσα το πέναλτι!

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο σίγουρα δεν μας εντυπωσίασε. Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι στην ενδεκάδα δεν πίεσε πολύ, έμεινε πίσω και περίμενε τους Γάλλους, οι οποίοι αν και κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 80', όταν η Παρί ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ οφσάιντ. Ο Τιάγκο Σίλβα με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Ιμπραϊμοβιτς από θέση... δύο μέτρα οφσάιντ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν τα παράτησε και με καθαρό πέναλτι του Σιρίγκου στον Σάντσες, το οποίο εκτέλεσε ο Τσάβι, πήρε και πάλι προβάδισμα (1-2).

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Πείσμα και τύχη... κράτησαν ζωντανούς τους Γάλλους

Εκεί όμως που όλοι πίστευαν πως οι Καταλανοί θα έφευγαν με το «διπλό» πρόκρισης, η Παρί είπε την τελευταία της λέξη. Ο Ματουιντί στις καθυστερήσεις του ματς έκανε ένα σουτ της απελπισίσας μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε, ο Βαλδές δεν αντέδρασε σωστά και έτσι το τελικό σκορ ήταν το 2-2...