Facebook Pixel Νταμπλ μέσω... Κομοτηνής! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-04-28 21:57:00

Νταμπλ μέσω... Κομοτηνής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νταμπλ μέσω... Κομοτηνής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για... βόλτα πήγε ο Ολυμπιακός στη Κομοτηνή και με τα δύο γκολ του Μήτρογλου έκανε περίπατο κόντρα στον Πανθρακικό (2-1)! Και τυπικά Ολυμπιακός-Αστέρας στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

To 6-2 στο «Καραϊσκάκη» είχε κάνει τυπική διαδικασία την ρεβάνς στη Κομοτηνή και μετά την πρόκριση του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Αρκαδίας θα ήταν η αντίπαλος του Ολυμπιακού στις 11Μαΐου στο τελικό του κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Σε ένα ωραίο απόγευμα αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο της Κομοτηνής, με τον Πανθρακικό να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» χάρη στη ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα του Κώστα Μήτρογλου καθάρισαν το ματς από το ημίχρονο.

Μανιάτης μοίραζε και Μήτρογλου έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και αυτό συνέβη δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά στο 27΄, όπου ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε και τον Βρονταρά ύστερα από κάθετη του Μανιάτη, ενώ στο 40΄ σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο «πιστολέρο» έκανε το 2-0.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Ολυμπιακός έριξε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ο Πανθρακικός πίεσε και απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία του Κάρολ, ο οποίος μετά το άνετο πρώτο 45λεπτο χρειάστηκε να κρατήσει το μηδέν σε συνδυασμό με την αστοχία των ποδοσφαιριστών του Δερμιτζάκη.

Ένα γκολ το άξιζαν οι γηπεδούχοι και το κατάφεραν στο 83΄ όταν ο Λουσέρο ανατράπηκε από τον Παπάζογλου μέσα στη περιοχή του Κάρολ, με τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags