Facebook Pixel «Συγνώμη, μας… εξι-τάρατε κύριε Αδαμίδη»
| 2011-03-21 20:26:00

«Συγνώμη, μας… εξι-τάρατε κύριε Αδαμίδη»

«Συγνώμη, μας… εξι-τάρατε κύριε Αδαμίδη»

Πληρωμένη ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στα υβριστικά συνθήματα του Σταύρου Αδαμίδη προ ημερών. Κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν μετά το 6-0: «Κρίμα που δεν ήρθε να δει τους πρωταθλητές…»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, αν και δεν είχε βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση, είχε ενοχληθεί πάρα πολύ από τα υβριστικά συνθήματα κατά των «ερυθρολεύκων» που τραγούδαγε ο Σταύρος Αδαμίδης στο αεροδρόμιο την Τετάρτη το βράδυ, στην άφιξη της Ένωσης από την Θεσσαλονίκη μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες μάλιστα, δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι ούτε από την δικαιολογία του προέδρου της ΑΕΚ την Παρασκευή, όταν παραδέχθηκε πως έκανε λάθος και ότι παρασύρθηκε από τον οπαδισμό του, ωστόσο δεν ζήτησε συγνώμη. Για αυτό λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής μετά το 6-0 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, κύκλοι της ΠΑΕ έκαναν διάφορα… χιουμοριστικά σχόλια για να «πικάρουν» τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, πολλοί στάθηκαν και στην απουσία του από το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Κρίμα που δεν ήταν εδώ. Έχασε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Έπρεπε να έρθει να δει τους πρωταθλητές και από κοντά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τα συνθήματα: «Δεν φταίνε οι παίκτες μας για την έκταση του σκορ. Ο κ. Αδαμίδης τους εξι-τάρισε το βράδυ της Τετάρτης», έλεγαν με νόημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags